Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Pro-care Auto Plus Bariatrisk Vekseltryksmadras

Pro-care Auto Plus Bariatrisk Vekseltryksmadras

Selvindstillelig dynamisk trykaflastende helmadras, som består af 20 enkelte luftceller. Trykket i madrassen indstiller sig selv efter borgerens vægt og pumpen kører i en cyklus (10, 15, 20 og 25 min.). De nederste 5 celler kan kobles fra slangesystemet og der med skabe 0 tryk ved hælene. Trad. vekseltryk, lavt vekseltryk samt konstant lavt tryk.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Personvægt Kern MPC

Personvægt Kern MPC

Personvægt med BMI-funktion til brug i professionelle miljøer.
MPE modellen er godkendt i henhold til klasse III og er godkendt til medicinsk brug i henhold til 93/42/EEC.
- Version med stor vejeplade til vejning af
store personer, Max300kg
- BMI funktion
- Hold funktion
- Mor/barn funktion

Føj til huskeliste

M2 supply I/S -Vægte & Måleudstyr
Gurrehaven 33
3200 Helsinge

2-delt ECCO/EKG undersøgelsesleje

2-delt ECCO/EKG undersøgelsesleje

Dette undersøgelsesleje er lavet med tilpasset løftesystem samt en mindre rygdel i liggefladen for at få gode arbejdsforhold ved måling af EKG. Lejet kan køres langt ned, så adgangen fra en kørestol bliver lettere.

Føj til huskeliste
Kædedyne

Kædedyne

Kædedynen er et tyngdehjælpemiddel, som anvendes blandt mange målgrupper bl.a. ved psykiatriske og neurologiske lidelser, ved motorisk og mental uro. Den anvendes ifm. søvn, men også i dagtimerne til hvil, i kørestol, sofa eller som skærmning v/tendens til overstimulering. Vendbarhed giver forsk. grader af stimuli.
Lydløs, håndtérbar, vendbar.

Føj til huskeliste
Siddende Crosstrainer

Siddende Crosstrainer

Denne siddende crosstrainer er til genoptræning og brugere, som har brug for ekstra støtte og hjælp under træningen. Drejbart sæde for let indstigning og indstilleligt sæde/ryg som er let at betjene samt
ergonomiske håndtag som gør denne siddende crosstrainer til et valg til brugere der sætter pris på komfort og funktionalitet.

Føj til huskeliste
Siddende Kombi Stepper

Siddende Kombi Stepper

Siddende stepper som fungerer til genoptræningscentre pga. alle dens fordele. Den træner hele kroppen og kan indstilles til at træne højre og venstre side adskilt. Stort sæde med ryglæn der kan drejes for let adgang, eller muligt let at fjerne sæde helt for direkte adgang fra kørestol.
Justerbare håndtag og et stort overskueligt display,

Føj til huskeliste
Spektrum Sansekøje

Spektrum Sansekøje

Spektrum Sansekøje anvendes til sansestimulering af personer med diagnose indenfor det neuropsykologiske område bl.a. ASF/ADHD eller andre kognitive udfordringer. Til stimuli af ligevægtssansen/ den vestibulære sans, samtidigt med at du stimulerer, berøringenssansen/den taktile sans og muskel-ledsansen/den proprioceptive sans.

Føj til huskeliste
RotoBed AirSleep hybridmadras

RotoBed AirSleep hybridmadras

Hybridmadras. Fungerer uden pumpe som en højkvalitets skummadras med god søvnkomfort. Ved behov for trykaflastning tilsluttes en pumpe, og RotoBed AirSleep fungerer nu som vekseltryksmadras.

Føj til huskeliste
RotoBed fodmadras

RotoBed fodmadras

Fodmadras til RotoBed drejesenge. 4-lags kvalitetsskum med top-lag i højelastisk komfort-polyether sikrer høj luftgennemstrømning og derved lav varme og fugtkoncentration i kontaktfladen. Desuden tre skum-lag, som øger fleksibilit og luftgennemstrømning samt mindsker Shear.

Føj til huskeliste
Lympha Press Optimal Plus

Lympha Press Optimal Plus

Lympha Press Optimal Plus er en medicinsk dokumenteret dynamisk multikammer kompressionspumpe. På pumpen eller ved hjælp af en app kan programmerne tilpasses den enkelte brugers behov. Manchetter med overlappende luftkamre bestilles separat. Trykket (20-90mmHg) er gradueret og kan programmeres efter individuelle behov.

Føj til huskeliste

Apodan A/S
Lyngsø Alle 3
2970 Hørsholm