Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sound Oasis S-680-02

Sound Oasis S-680-02

Avanceret lydterapi med professionel lydkvalitet. Udstyret med patenteret søvnforbedringsteknologi, som hjælper dig med at falde i søvn og maskere fremmede lyde. Lydkort har 12 lyde til søvn, afslapning og wellness. Lydene er bla. naturlyde med regn, bølger, bæk, fuglesang, torden, white noise og en række speciallyde til søvn og afslapning.

Føj til huskeliste
Stressballs

Stressballs

StressBall er fyldt med ErgoBeads, som giver en blid massage, mens du træner dine fingre. Materiale: Fremstillet i blød bomuld/lycra.
Bolden findes i blå og sort med vores varenr:
620051: Blå
620052: Sort

Føj til huskeliste
Medimax doseringsæske - weekend

Medimax doseringsæske - weekend

Medimax doseringsæske i et weekendsæt med store rum i plastkuvert. Der er 3 dagsæsker, hvor låget er påtrykt fredag, lørdag, og søndag. Det er et effektivt hjælpemiddel til tablethåndtering og medicinhåndtering.

Føj til huskeliste
Medidos weekendsæt

Medidos weekendsæt

Medidos weekendsæt nr. 6 med blåt etui og 3 dagsæsker mærket fredag, lørdag og søndag. Hver dagsæske har 4 skillerum til dosering og er mærket med morgen, middag, aften og nat. Det er et effektivt hjælpemiddel til tablethåndtering og medicinhåndtering.

Føj til huskeliste
Medidos ugesæt

Medidos ugesæt

Medidos De Luxe nr. 1 ugesæt i blå plastmappe med velcrolukke. Hver æske er inddelt i 4 rum med flytbare skillerum. Æsken er mærket med morgen, middag, aften og nat. Låget er påtrykt ugedag og bunden er med hvidt skrivefelt. Medidos doseringsæske kan hjælpe brugere i alle aldre med at dosere tabletter.

Føj til huskeliste
Omron - M3 Comfort - Digital blodtryksmåler

Omron - M3 Comfort - Digital blodtryksmåler

Omron M3 Comfort er et kompakt fuldautomatisk blodtryksapparat til overarmen. Blodtryk måles efter det oscillometriske princip. Blodtryk og puls måles let og hurtigt. Blodtryksmåleren benytter den avancerede Intellisense-teknologi, der giver en behagelig og styret oppumpning uden behov for forindstilling af tryk eller genoppumpning af apparatet.

Føj til huskeliste
Dess. 38100 Kompressionsstrømpe

Dess. 38100 Kompressionsstrømpe

57 DRI-release, 31 Polyamide, 12 Elastan.
Vask: 40 grader
Str.: 36-39, 40-43, 44-47, 48-51.
Rigtigt gradueret kompressionsstrømpe med kompressionstryk gående fra 21 mmHg ved anklen til 16 mmHg ved toppen af skaftet.

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

Hjælp til øjendråber

Hjælp til øjendråber

Hjælp til at dryppe øjnene. Ved at sætte den på øjet bliver nemmere at dryppe øjnene.
Rengøring: Ved håndvask

Føj til huskeliste
Liper tungetræner

Liper tungetræner

Liper tungetræner til hjemmetræning af tungen. Kan forbedre funktioner indenfor følgende områder:
Vejrtrækning
Synkning
Søvn
Amning
Spisning
Ansigtsmuskulatur
Tale
Liper kan i mange tilfælde forhindre behov for operation eller klip i tungebåndet ved stramt tungebånd samt benyttes til aftercare i tilfælde af operation.

Føj til huskeliste
Pilleæske til en uge

Pilleæske til en uge

Pilleæske til en uge. Designet til nem håndtering. Der er fem rum pr. dispenser. Morgenrummet er størst, hvilket også er en fordel til personer med synshandicap, der herved han sikre at æsken vender den rigtige vej.
Kan stables. Farve: hvid. Størrelse: 8,2x11,9x4,9 cm. Rengøring: maskinvaskes.

Føj til huskeliste