Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Luckydent-sut til mundstimulation

Luckydent-sut til mundstimulation

Luckydent-sutten hjælper m. at holde tungen inde i munden. Anvendes til børn/voksne, der har svært ved at sutte/få et tilstrækkeligt undertryk inde i munden. Suttens mundstykke er udformet som en omvendt ske for at stimulere tungens bevægelser. Den ydre del stimulerer til læbelukke. Fremstillet i blød gummi u/phthalater. n str. passer til alle.

Føj til huskeliste
Urias Bandager

Urias Bandager

Urias bandager har til formål at:
- Nedsætte øget tonus
- Øge det sensoriske input
- Kontrollere medbevægelser
- Gøre tidlig vægtbæring mulig
- Mindske ødemer
- Stabilisere og fiksere leddene
- Kontrakturprofylakse
- Hæmme og kontrollere de spastiske mønstre
Fremstillet i PVC med indre lag, som sikrer optimal pasform. Latexfri.

Føj til huskeliste
Stimulite Sentisive

Stimulite Sentisive

Anatomisk formet trykaflastende pude med maksimal stabilitet, balance og siddestillings korrektion. 3 lags bikubestruktur til forebyggelse og behandling af alle sårstadier. Ekstra blød til brugere med øget sensibilitet. Forhindrer fremadskridning og yder 100 ventilation. Brugervægt max 120 kg. Ingen justering og vedligeholdelse. Kan maskinvaskes.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Amassa
Skærbækvej 4, Lyne
6880 Tarm

Pindsvinet

Pindsvinet

Udendørs motionsredskaber, inspireret fra Kina, udført i Robinie Træ fra bæredygtigt europæisk skovbrug. Over 20 forskellige trænings- og motionsmoduler. Sammensættes efter brugernes behov og ønsker. Brugerdeltagelse. Styrke-, Balance-, Kredsløbstræning og Afstressning. Ud under åben himmel. Hverdagstræning og genoptræning - samvær og velvære.

Føj til huskeliste
Caddi

Caddi

Caddi er en internetbaseret samling af øvelser udviklet af fysioterapeuter. Caddi er en omfattende øvelsesbank med 2200 øvelser, samt er det abonnement baseret og henvender sig til terapeuter,kiropraktorer, fitnesstræner osv. Caddi er et professionelt værktøj, som kan understøtte den individuelle instruktion i forbindelse med behandling og træning.

Føj til huskeliste

Caddi
Horsens Sundhedshus, Grønlandsvej 1, 2. 04
8700 Horsens

Vitatrend overtræk

Vitatrend er vaskbare væsketætte overtræk til madras, dyne eller pude. Overtrækket er produceret uden det miljøbelastende PVC. Yder en effektiv beskyttelse af madras og sengetøj. Overtræk anvendes især i forbindelse med inkontinens. Overtrækket yder bakterie- og virus beskyttelse, i overensstemmelse med SVENSK-Standard SS876 00 19.

Føj til huskeliste

TBM ApS.
Højgårdsvej 33
3520 Farum

Innosol

Lysterapi er en behagelig måde at beskytte sig selv på. Det eneste du behøver er en INNOSOL-Lysterapilampe som effektivt erstatter manglen på det naturlige lys.
Man bør sidde i nærheden af lampen dagligt ca. 0,5 - 2 timer. Behandlingen virker bedst i morgenstunden. Behandling om aftenen kan give søvnbesvær.

Føj til huskeliste

UriasAir Splints

Transparent luftskinne, som faciliterer til korrekt lejring. Fremstillet af solid PVC, dækket med et indre lag som sikrer optimal form omkring ekstremiteten. Åben i begge ender. Fri for latex. Anbefales til immobiisering af distale led og til genoprettelse og kontrol af proksimale led. Pustes op vha. filter og udskifteligt mundstykke.

Føj til huskeliste

Thera-Band træningsbold ABS

Thera-Band træningsbolde er testet for belastning op til 500 kg og specielt udviklet til brug ved fysisk træning. Bolde produceres i 5 forskellige størrelser for at tilgodese individuel fysik. Anvendes til brug for såvel fitness som terapi. ABS betyder, at bolden ved evt. punktering taber luften ekstremt langsomt. Er ikke så levende som Power.

Føj til huskeliste