Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Matrx Libra

Matrx Libra

Libra er en kombination af formpresset, konturformet skumpude og et todelt silikonelag, der giver en god trykaflastning samtidig med en stabil
siddestilling og optimal komfort Anatomisk udformet skumbase med fordybning til tuber og trochanter sikrer god balance og stabilitet af bækkenet og kroppen

Føj til huskeliste
Static Air Heel Zone

Static Air Heel Zone

Dyna-Form Static Air Heel Zone er en selvjusterende tryksårsforebyggende madras med en konstruktion, der kombinerer fordelene ved effektiv luftforskydningsteknologi med det bedste fra moderne skumteknologi. En ny luft intelligent hælzone og en specielt konstrueret U-Core giver effektiv aflastning af de særligt sårbare hælområder.

Føj til huskeliste
Star Stabil Air trykfordelende luftpude, 7,5 & 10 cm

Star Stabil Air trykfordelende luftpude, 7,5 & 10 cm

Stabil Air er en flercellet luftpude med ét kammer, med anatomisk formet skumrør inden i hver enkelt luftcelle. Skumrørene i Stabil Air puden har forskellig højde. Rørene på ydersiden er højere, mens rørene under brugerens bagdel, haleben og ben er lavere. Det skaber et anatomisk formet ekstra lag, der giver yderligere beskyttelse af huden.

Føj til huskeliste
Combimadras Tempraflex

Combimadras Tempraflex

Madras med trykfordelende egenskaber der forebygger tryksår ved sengeliggende brugere. Derudover har Tempraflex den egenskab, at den dæmper ufrivillige bevægelser. TOP: 7 cm Tempraflex.
BUND: 6 cm Brandhæmmende polyether
Sårkategori: 2. Betræk: Inkontinensbetræk, aftageligt.
Kan vaskes ved 95 gr. og tørretumbles.

Føj til huskeliste
Undersøgelsesleje på søjle

Undersøgelsesleje på søjle

2-delt undersøgelsesleje, lavet til at kunne holde. Der er kromramme der beskytter hynder mod påkørsel, skai i en kvalitet der holder til rengøring i sprit og klor. Den rigtige skum kvalitet i hynder for god komfort. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Stor rygvinkel justering for optimal sidde position.

Føj til huskeliste
Pro-care Auto

Pro-care Auto

Selvindstillelig dynamisk trykaflastende helmadras, som består af 20 enkelte luftceller, der hver er 20 cm høje. Trykket i madrassen indstiller sig selv efter borgerens vægt og pumpen kører i en cyklus med et tidsinterval på 10 min., som øger og letter trykket. De nederste 5 celler kan kobles fra slangesystemet og der med skabe 0 tryk ved hælene.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Star Standard Air trykfordelende luftpude, 10 cm

Star Standard Air trykfordelende luftpude, 10 cm

Trykfordelingen fås ikke bedre end med de omslutningsegenskaber, som Standard Air-pudeserien med ét kammer har. Neoprencellernes fleksibilitet gør, at de former sig omkring bagdelen, så deformering af væv holdes på et meget lavt niveau. Standard Air fås i to forskellige højder 5 og 10 cm. Jo højere celler, jo bedre trykfordelingsegenskaber.

Føj til huskeliste
DayCare Stol

DayCare Stol

Bruges af hospitals og sundheds sektoren - bruges som transportstol mellem operation og opvågning eller til forundersøgelser m.v.

Føj til huskeliste
To-delt undersøgelsesleje

To-delt undersøgelsesleje

Lejet er lavet så det kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Der er kromramme der beskytter hynder mod påkørsel fra kørestol og lignede. Lavet til at kunne holde.

Føj til huskeliste
Follo Corpus M Behandlingsborde

Follo Corpus M Behandlingsborde

Corpus M Behandlingslejer er gode funktionelle behandlingsborde i en rigtig god kvalitet. Leveres med 4 hjul, og i både hydraulisk og elektrisk model. Lav indstigningshøjde på 45-97 cm. og leveres i standardbredde på 70 cm. Max. Belastning 170/statisk 250 kg.
Leveres med sidestøtter mod tillæg for bedre sikkerhed.

Føj til huskeliste