Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Systam Wing Viscoflex Plus

Systam Wing Viscoflex Plus

Wing Viscoflex Plus er fremstillet af viscoelastisk højkvalitetsskum og har en ergonomisk HR-skumkerne. Kernen sikrer en optimal nedsænkning af ischia og halebenet og sørger for at disse risikozoner bliver aflastet.
Puden sikrer en god trykfordeling, samt god aflastning af risikozoner, uden at brugeren mister stabilitet og komfort.

Føj til huskeliste
Systam Wing Viscoflex

Systam Wing Viscoflex

Wing Viscoflex er en anatomisk formstøbt skumpude med forhøjet lateral kant og forhøjning bagtil. Wing Viscoflex sikrer en optimal trykreduktion samt forebygger stød på risiko-områder. Wing Viscoflex findes i en special-lavet version (SB 42 cm x SD 42 cm) til let bruger( 70 kg): Wing Viscoflex Soft.

Føj til huskeliste
Soft-Cell Inkontinensbetræk t. SAFE Med Arthrodesepude nr. 111 og 116

Soft-Cell Inkontinensbetræk t. SAFE Med Arthrodesepude nr. 111 og 116

Soft-Cell Inkontinensbetræk føles som SILKE og kan bruges direkte mod huden - er sort med antislip bagside og et håndtag.
Soft-Cell er stærkt, elastisk, åndbart og absorberer mere fugt end bomuld
Maskinvask ved 60-95 C
V.60 C mindst 100 gange vask
V.95 C mindst 20 gange vask(farvetab)
Tørretumbling ved 70 C
Öko-Tex klasse I produkt for baby

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

ekaVari 4 - sektioners kombinations system

ekaVari 4 - sektioners kombinations system

ekaVari 4 -sektioners kombineret madrassystem luft/skum. 30 stk. PU luftceller. Visko elastisk top. Mellemlag 2cm. Dry Weave. Mulighed for variabelt tryk i de 4 zoner reguleres via medfølgende fjernbetjening. Skumramme med randzoneforstærkning. MRSA resistent med flamme hemmende strækbart blåt PU betræk. Fås både i bredden 84 og 90cm.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Pro-care 4

Pro-care 4

Dynamisk helmadras som består af 20 enkelte luftceller der hver er 20 cm høje. De 5 celler i fodenden kan afkobles uden brug af propper. De lukker automatisk.
Pumpen i madrassen indstilles efter brugerens vægt og pumpen kan køre i en cyklus med et tidsinterval på 10 til 25 min. som skiftevis øger og letter trykket.
Anvendes ved sårkategori 1-4.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Terra Flair

Terra Flair

Terra Flair er en siddepude til kørestolen med ekstra god trykaflastning. Terra Flair har ROHO luftpude-indsats med skumkant. Skumkanten er anatomisk formet med forhøjning fortil, som forhindrer fremadglidning og holder benene på plads. Samtidig mindskes trykket under knæene.

Føj til huskeliste
Levabo all up Donut

Levabo all up Donut

Trykreducerende siddepude. Puden giver aflastning og reducerer trykpunkter, ved gener fra f.eks. graviditet/fødsel, halebensskader, strålebehandling eller andre intimgener. Anvendelse som kørestolspude eller underlag til almindelig stol. Godkendt iht ISO 10993-10:2010
L45xB45xH8

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Levabo all up Seat

Levabo all up Seat

Trykreducerende lejrings- og siddepude. Puden er designet til at sikre en effektiv og jævn trykfordeling ved anvendelse som kørestolspude eller underlag til almindelig stol. Puden er statisk og anvendes til tryksårsforebyggelse samt tryksår stadie 1 og 2.
Godkendt iht ISO 10993-10:2010

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Hvile- og transportleje

Hvile- og transportleje

Elektrisk højde indstilling af lejet. Elektrisk indstilling af ryg.
Pulverlakeret understel. Søjleløftsystem. Trendelenburg indstilling.
Sengeheste nedfældbar. Blå madras 80 mm. skumkvalitet HR-38.
Aftagelige gavle.

Føj til huskeliste
Familieleje

Familieleje

Gode pladsforhold til genoptræning og forskellige øvelser. Stabilt leje og kræfter til flere personer på samme tid. God siddekomfort og rygjustering med dobbelt motor. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra kørestol. Liggeflade i kompakt laminat med madrasstyr for løs madras.

Føj til huskeliste