Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Spintour

Spintour

Spintour er en samling af naturskønne videoruter, der er velegnet til træning eller genoptræning sammen med en pedaltræner, motionscykel, løbebånd m.m.
Spintour kan bruges i et træningslokale eller sættes op hjemme i stuen.
Ruterne er med til at motivere og skabe genkendelse og kan være med til at sætte mange snakke i gang.

Føj til huskeliste

Interaktivt Mediecenter
Birkebakken 73
3460 Birkerød

Rund pilleæske (7 rum)

Rund pilleæske (7 rum)

Pilleæsken måler 9 cm i diameter og er 2,2 cm høj.

Føj til huskeliste
Gelé varmekrave (varm/kold)

Gelé varmekrave (varm/kold)

- smart varme/kulde pude med gelé-fyld
- måler 40 x 36 cm
- kan bruges som kold, køles ned i fryser eller køleskab
- kan bruges opvarmet, opvarmning i varm vand eller mikroovn

Føj til huskeliste
Comfort M2

Comfort M2

Anatomisk formet skumbase i 2-lag brandhæmmende polyuretan skum med forskellig tæthed og et QuadraGel geleindlæg.
Yder god siddekomfort, trykfordeling, stabilisering af bækkenet og styring af lårbenene. Leveres med letaftageligt betræk med skridsikker underside.
Kan leveres med ATI positioneringsindsats.
Findes i flere størrelser.

Føj til huskeliste
Ride Java

Ride Java

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Egenskaber: Lavt tryk i risikoområderne, høj grad af siddestabilitet, signifikant reduceret vævskomprimering under ischiale tuberosiotier. Forbedret mikroklima - køligere og tørrere

Føj til huskeliste
Ride Forward

Ride Forward

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Formen stabiliserer og fastgør bækkenet, hvilket forhindrer glidning. Formen og egenskaberne på puden giver stabilitet og postural kontrol, hvilket giver plads til bevægelse og aktivitet.

Føj til huskeliste
Netti Sit - Easy Care

Netti Sit - Easy Care

Gode trykfordelende og stabiliserende egenskaber. Tilpasset den enkelte bruger, ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets egenskaber er tilpasset pudens str og dermed brugers vægt. Lev. med Easy Care betræk som er et inkontinensbetræk. Betrækket kan ligeledes udskiftes til et ventilerende 3D betræk eller temperaturstabilisernede yderbetræk.

Føj til huskeliste
Netti Uno - Easy Care

Netti Uno - Easy Care

Tilpasset den enkelte bruger allerede ved levering. Ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets hårdhed er tilpasset pudens størrelse og dermed brugerens vægt. Netti Uno - Easy Care leveres med Easy Care betræk som er et inkontinensbetræk. Betrækket kan udskiftes til et ventilerende 3D betræk.

Føj til huskeliste
Comfort Curve

Comfort Curve

Letvægts sædepude i brandhæmmende polyuretan skum som ikke kræver tilpasning.
Yder med sin anatomiske form en god siddekomfort, stabilisering af bækkenet og styring af lårbenene. Leveres med letaftageligt, strækbart inkontinensbetræk med skridsikker underside.

Føj til huskeliste
Path Finder - Visuel Stimuli - Lysstriber Viser Vej

Path Finder - Visuel Stimuli - Lysstriber Viser Vej

Path Finder er især rettet mod brugere med Parkinsons Sygdom eller anden neurodegenerativ sygdom, og som har problemer med at gå. Path Finders laserstråler sørger for, at brugere, som døjer med fastfrysningssyndrom/stop gait får en guidning, som betyder, at ganghastigheden bliver mere jævn og regelmæssig, og som også betyder, at skridtlængden øges.

Føj til huskeliste