Stimulatorer til behandling på celle- og vævsniveau

Udstyr til at stimulere en muskel eller et afgrænset område på en muskel og udstyr til at stimulere væv, sener og led. Hjælpemidler til smertelindring, se 04 29. Hjælpemidler til varmebehandling eller kuldebehandling, se 04 30.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kica

Kica

Kica K2 er en massagepistol beregnet til at øge blodcirkulationen hos stillesiddende borgere samt afhjælpe ømme muskler. To af de medfølgende massagehoveder er magnetiske. Det bidrager til effekten af massagen.
Vægt: 485 gr.
Drifttid: 16-18 timer.
Opladningstid: 2,5 timer
Medfølger: Opladekabel, fire massagehoveder og etui til transport.

Føj til huskeliste
Care4life PEMF version 5

Care4life PEMF version 5

Care4Life er pulserende elektromagnetisk behandling også kaldet PEMF.
Systemet virker ved at kroppen udsættes for et pulserende krops-identisk frekvensmønster som øger blodets evne til at tilføre energi til cellerne, og derved hjælper kroppens egen evne til udrensning og helbredelse.

Føj til huskeliste
MOWOOT Tarmstimulerende Bælte Mod Forstoppelse

MOWOOT Tarmstimulerende Bælte Mod Forstoppelse

Bæltet giver vha. 4 luftfyldte kamre et ydre tryk på tyktarmen (colon). Trykpåvirkningen følger tyktarmens forløb mod endetarm (rectum). MOWOOT-bæltet støtter og stimulerer tarmens naturlige funktion og forebygger og afhjælper forstoppelse uden brug af medicin el. lign. Bæltet fås i 4 str. og bruges dagligt i 10-20 min på samme tidspunkt hver dag.

Føj til huskeliste
EP-MA70 - Panasonic Real Pro Hot Stone massagestol

EP-MA70 - Panasonic Real Pro Hot Stone massagestol

Panasonics nye absolute topmodel indenfor fuld kropsmassage, nu med endnu flere massagepunkter og nu også med indbygget keramisk varme i massagehovedet. Varmen medvirker til at dine muskler bliver blødgjort langt hurtigere end ved almindelig massage, og dermed kommer den gode effekt fra massagen langt hurtigere. Gratis afprøvning muligt.

Føj til huskeliste
iCare Massagestole

iCare Massagestole

Mange danske hjem og arbejdspladser har allerede glæde af vores massagestole, der lindrer smerter og skaber øget velvære.

Føj til huskeliste

WeCare4u Danmark A/S
Kærup Parkvej 11
4100 Ringsted

Letsip V-Serie

Letsip V-Serie

Kan bruges som stimuleringspenne på muskler. Med håndtag, 6 mundstykker og usb-kabel til opladning. Intensiv mundmotorisk træning kan forbedre funktionen for: spise og drikke, svælg, savl, tale, mimik, sensibilitet og mundhygiejne. Sonic puls: op til 48.000 impulser/min. Håndtaget har 5 indstillinger: Stærk, Medium, Sensitive, Pulse 1 og Pulse 2.

Føj til huskeliste
Sanyo Massagestol model 7700

Sanyo Massagestol model 7700

Nyudviklet 3-D massageteknik. 4 autoprogrammer med elektronisk sensorstyring. Automatisk diagnose, som finder infiltrationer og muskelspændinger. Automatisk hældning og justering af hele stolen til Zero-G vægtløs tilstand, hvor belastning fordeles ligeligt over hele kroppen. Nyudviklet fodstykke med massage til fødder og lægmuskler.

Føj til huskeliste

Smifa Health Care
Solsikkemarken 4
2680 Solrød Strand

Path Finder - Visuel Stimuli - Lysstriber Viser Vej

Path Finder - Visuel Stimuli - Lysstriber Viser Vej

Path Finder er især rettet mod brugere med Parkinsons Sygdom eller anden neurodegenerativ sygdom, og som har problemer med at gå. Path Finders laserstråler sørger for, at brugere, som døjer med fastfrysningssyndrom/stop gait får en guidning, som betyder, at ganghastigheden bliver mere jævn og regelmæssig, og som også betyder, at skridtlængden øges.

Føj til huskeliste
Letsip S-serie

Letsip S-serie

Styrker kraften i læber og kind. Til træning og stimulering til at forbedre læbelukke, næseånding og intraoraltryk. Stimulering af kind, læber og alle muskler som er forbundet til læberne. Træn musklerne med modstand.

Føj til huskeliste
FUJI EC 3700

FUJI EC 3700

Fuji´s massagestole er udviklet i samarbejde med ergo- og fysioterapeuter m.m.
Fuji er opfinder af massagestolen, og har produceret siden 1954, og selv så mange år efter er de stadig foran, blandt andet på betjening, komfort og massage.
De byder desuden på en meget lang holdbarhed.

Føj til huskeliste