Sansestimulerende møbler

Møbler som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder gyngestole, kuglestole og sansestimulerende madrasser.

Filtrér på detaljer

    
    
cm
cm
cm
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Protac BallBase

Protac BallBase

En sansestimulerende topmadras med bevægelige kugler, der kan bruges i både almindelige senge og i hospitals- og
plejesenge. Den stimulerer hele kroppen og medvirker til
tryg og rolig søvn.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

ABRACE Sansestol

ABRACE Sansestol

ABRACE Sansestol er en sansestimulerende koncept lænestol.
Stolen har indbygget afskærmning der fjerner forstyrrende elementer. Monteret bengynge afhjælper uro og stimulere blodcirkulationen.
Med stolen følger 4 ben tæpper 1,8 kg samt poncho på 3 el. 6 kg, der hjælper til øget tryghed, bedre kropsafgrænsning, koncentration og afstresning.

Føj til huskeliste
fit-MOTION

fit-MOTION

FIT-MOTION er et innovativt bevægelsessystem som kan leveres til Fitform løfte- og hvilestole. Systemet bliver aktiveret automatisk når man sætter sig i stolen, men kan, hvis man ønsker det, deaktiveres ved hjælp af stolens betjeningsboks

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

HabiCave

HabiCave

HabiCave er et akustikkdæmpende designmøbel, der skærmer brugeren for sansestimuli i omgivelserne, fx. lyd og visuelle indtryk.
Stolen bidrager til øget trivsel, ro, fordybelse og indlæring.
HabiCave henvender sig til mennesker i miljøer, hvor det er gavnligt med sansefred og hjernepauser, for øget livskvalitet, overskud og mental trivsel.

Føj til huskeliste

HabiWe ApS
Elisabeths Vænge 11
8660 Skanderborg

Neurosonic Wave Mobil madras med vibrationer og lyd

Neurosonic Wave Mobil madras med vibrationer og lyd

Wave Mobil vibrationsmadras med lavfrekvente vibrationer. Inkl. høretelefoner og musiklicens. Hjælper via programmer til afslapning/restitution/opvarmning mv., som styres via app. God til brugere med særlige behov. Wave kan benyttes på gulvet, seng, sofa osv. på f.eks. plejecentre, bosteder mv., med beboere med behov for taktil stimulation.

Føj til huskeliste
Neurosonic Chaiselong med vibrationer og hjul

Neurosonic Chaiselong med vibrationer og hjul

Mobil vibrationsdivan med lavfrekvente vibrationer, som kan hjælpe brugere med særlige behov m.fl. Programmer til afslapning, restitution, opvarmning mv., der kan tilgås i app. Nem aftørring (Skai-betræk), mange farvevalg. God til bosteder, plejecentre mv., hvor der er behov for taktil stimulation. 2 låsbare hjul for nem omrokering/håndtering.

Føj til huskeliste
Mobil Vibrationsmadras PLUS fra Neurosonic

Mobil Vibrationsmadras PLUS fra Neurosonic

Mobil vibrationsmadras, der afgiver lavfrekvente vibrationer, som kan hjælpe brugere med særlige behov m.fl. Leveres med programmer til bl.a. afslapning, restitution, opvarmning mv., der tilgås i app. Kan bruges på gulvet, seng, sofa osv. på bosteder, plejecentre mv. hvor der er behov for taktil stimulation. Afprøvet og med påvist effekt mht. søvn

Føj til huskeliste
Gyngehesten

Gyngehesten

Gyngehesten er meget stabil og den stimulerer og medvirker til udvikling af motorik og balanceevne. Den er udformet efter ergonomiske principper og udført i sunde materialer helt uden tungmetaller og giftstoffer. Fremstillet i bøg- eller birkefiner. Med justerbart håndtag. Til børn i alderen 6 mdr. til 6 år. Varefakta-mærket og CE-godkendt.

Føj til huskeliste
Yogibo Bean Bags Pod

Yogibo Bean Bags Pod

Yogibo multipuder er et sortiment af sansepuder til mange forskellige formål. Kan anvendes til alle aldre og målgrupper,- funktion og formål tilpasses individuelle behov, uanset om der er tale om lejring, terapi og træning eller afslappende og alternativ indretning i hjem eller institutioner. Materialet er vaskbart.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Hængekøje

Hængekøje

Flad bund og høje sider gør køjen både komfortabel og sikker for flere personer. Racle vævet poliesternet er åndbart og nærmest uforgængeligt. 1,45 m bredt og 2,75m langt. Bæreevne minimum 500 kg. Børnehaver, parker, private haver, autisme og adhd. Bruges på egeskov slot og i danfoss universe. Sendes på anfordring direkte fra vores værksted.

Føj til huskeliste