Redskaber til at træne bevægelse, styrke, balance og kondition

Produkter til at træne muskel- og hjerte-kar-systemet, balance og koordinering af kroppens fysiologiske funktioner.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Håndtræner

Thera-Band® håndtræner er det perfekte valg til både vedligeholdelse og genoptræning af hånden. Findes i 5 forskellige hårdheder: gul, rød, grøn, blå og sort. Fåes i standard størrelse og XL-størrelse, som er 33% større end standarden. Kan opvarmes i mikroovn for varmeterapi eller lægges i fryseren for kuldeterapi.

Føj til huskeliste

DIGI-FLEX®

Krafttræning hvor hver finger kan trænes individuelt ed en fjederbelastet kanp. Stærke fingre kan ikke kompensere for svage.
Findes i 5 niveauer

Føj til huskeliste

Hand Exerciser

Håndtræner til træning af håndtrykskraft. Kraften gradueres v.h.a. elastikker som kan bestilles i forskellig niveauer af modstand

Føj til huskeliste
Happy Hand

Happy Hand

Ved at arbejde med Happy Hand i håndfladen, under fødderne eller i ansigtet forbedres blodcirkulationen, og giftstofferne vil have lettere ved at forsvinde. Pres på de følsomme punkter og gentag massageprocessen indtil disse er fri for smerte. Husk at drikke rigelig med vand for at skylle affaldsstofferne ud. Ass farver.

Føj til huskeliste

Steens bobathleje

Leveres standard i 120 cm bredde, 200 cm længde. Elevering med elektrisk hånd- eller fodpumpe. Højdeindstilling fra 45-90 cm. Stående stationært på hjul med centralbremse. Hjuldiameter 8 cm eller 12,5 cm. Løftekapacitet 200 kg. Vægt 75 kg. Skaifarve Efter ønske.

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Bodysan balancepude

Bodysan balancepude er det perfekte redskab når balance og motorik skal være en leg. Bodysan kan justeres i hårdhed med den medfølgende pumpe.

Føj til huskeliste

Aktiv-passiv træning

Viva spasmeknuser med mange træningsmuligheder. Kan bruges til aktiv træning med modstand. Display viser om begge ekstremiteter bruges ens. Viva overgår til passiv træning såfremt bruger ikke har kræfter nok. Inkl. pedaler. Andet tilbehør fås bl.a. armtræner (varenr. 00550)

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Supro

Supro

Max brugervægt: 60 kg.

Føj til huskeliste

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart

Whirl Ståstøttebord

Whirl Ståstøttebord

Ståstøttebord, som kan skråtstilles vha. håndsving. Inkl. bord. Fås i rød, lilla, sort og grøn.

Føj til huskeliste

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart