Hjælpemidler til at stabilisere kroppen

Herunder hører fx hofteseler, bælter og brystseler. Sikkerhedsseler til motorkøretøjer, se 12 12 09. Tilbehør til kørestoles siddeenhed, se 12 25.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



CAREPUR Benpositionering

CAREPUR Benpositionering

Til lejring af de nedre ekstremiteter til både decubitus-profylakse og støtte til decubitusbehandling. Et 2-delt sæt bestående af et kileformet basismodul med en halvcirkelformet udskæring på den flade side samt et modul til underbenene med en bølget overside til aflastning og sikker støtte af underekstremiteterne i en liggende stilling.

Føj til huskeliste
CAREPUR Semi-Fowler pude

CAREPUR Semi-Fowler pude

Et positioneringshjælpemiddel t/krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling.
Multifunktionel pude m/forhøjet midterdel, kan benyttes til forskellige dele af kroppen. Anvendes primært m/patienten i en rygliggende stilling. Her støttes hovedet sikkert, og skuldre/skulderblade aflastes.

Føj til huskeliste
CAREPUR Rygstøttepude

CAREPUR Rygstøttepude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. En lejringspude i fuld længde, bestående af en hovedsektion forbundet m/ to kropslange, rørformede sidevinger i en let S-form. Puden gør det muligt gennem blød polstring at positionere/aflaste flere steder på kroppen på samme tid.

Føj til huskeliste
CAREPUR Hemi-underarmspude

CAREPUR Hemi-underarmspude

Et positioneringshjælpemiddel t/de øvre ekstremiteter til både decubitusprofylakse/støtte t/decubitusbehandling. Den todelte lejringspude anvendes i siddende stilling specielt i en kørestol til blød og sikker lejring af en hemiparetisk arm. Puden kan bruges på både venstre og højre side.

Føj til huskeliste
CAREPUR Universalpude

CAREPUR Universalpude

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Den rektangulære pude kan bruges multifunktionelt til at støtte forskellige dele af kroppen.

Føj til huskeliste
CAREPUR Slangepude

CAREPUR Slangepude

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Puden er en langpude i kropslængde med en let S-form til lejring af hele kroppen. Udformningen gør det let at lejre og stabilisere hele kroppen, og det muliggør f.eks. en 30gr-lejring med kun én pude.

Føj til huskeliste
CAREPUR Halvcirkelpude

CAREPUR Halvcirkelpude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. Puden har mange anvendelsesmuligheder, og den primære er m/patienten i liggende stilling, hvor puden placeres direkte under hoved/nakke/skuldre/arme, hvilket sikkert understøtter, positionerer og aflaster trykket i disse områder.

Føj til huskeliste
CAREPUR Trekantet Deltapude

CAREPUR Trekantet Deltapude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. Deltapuden bruges hovedsageligt i 30pct. lateral lejring, og dens rektangulære sider bruges t/at støtte torso eller til at støtte benene. Med bred underside og skridsikkert betræk. Puden kan også velegnet t/rygliggende stilling.

Føj til huskeliste
CAREPUR Abduktionspude

CAREPUR Abduktionspude

Et positioneringshjælpemiddel til decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Den kileformede abduktionspude anvendes til blød positionering af ekstremiteter - specielt i knæområdet. Puden er også velegnet til at løfte underarmen og til blød positionering af albuen. Puden kan bruges både liggende og siddende.

Føj til huskeliste
CAREPUR Støttepølle

CAREPUR Støttepølle

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Støttepuden er en cylindrisk formet lejringspude, der på forskellige måder kan bruges til at aflaste torso eller til at positionere og aflaste benene.

Føj til huskeliste