Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Merlin

Merlin

Merlin er en krydsrammekørestol, der er stærk og robust. Denne kørestol kan nemt foldes sammen til transport og opbevaring, da den er udstyret med en aluminium foldemekanisme af høj kvalitet. Total bredde er fra 49 cm.
Total længden varierer for hver enkelt stol.

Føj til huskeliste
WendyLett4Way

WendyLett4Way

WendyLett4Way anvendes sammen med WendyLett.
WendyLett4Way er et glidetrækstykke med polyestersatin på bagsiden, der vender ned mod WendyLett. Herved opnås glid mod glid og friktionen nedsættes væsentligt, hvorved forflytningen lettes for såvel bruger som hjælper. WendyLett4Way har striber på tværs og langs,som viser korrekte glideretning.

Føj til huskeliste
WendyLett

WendyLett

WendyLett er velegnet til personer, der har svært ved at vende sig i sengen. WendyLett har et glat midterstykke af silkepolyester, således at der kræves ganske lidt kraft ved vending i seng. Stoffet langs kanten sikrer, at brugeren sidder stabilt på sengenkanten og at dynen ikke glider ud over kanten af sengen.

Føj til huskeliste
VAYA Mini

VAYA Mini

En lille el-foldecykel, som er en kompetent transportløsning. Cyklens foldbare design gør den ideel til brug i byen og den er let at transportere i bilen eller på ferien. Rækkevidde på 50 km på en enkelt opladning, hvilket gør den anvendelig til både korte og lange ture. Let aluminiumsramme gør at VAYA Mini kun vejer 18 kg.

Føj til huskeliste
E-Flex-9AF / Foldbar & Transportabel el kørestol

E-Flex-9AF / Foldbar & Transportabel el kørestol

Automatisk foldbar letvægts el kørestol, som styres med en Joystick enhed, der kan placeres i højre eller venstre side af kørestolen, alt afhængig af hvad du som bruger ønsker.
Den transportable el kørestol giver dig mulighed for at være fleksibel både på job og i fritiden. Kan bruges udendørs, når der køres på fast underlag.

Føj til huskeliste

b.p.electronic ApS
Troensevej 19 B
9220 AALBORG ØST

Tukan Super Light

Tukan Super Light

Tukan Super Light er en fastrammekørestol med åben ramme. Til personer med et aktivt liv. Kørestolen vejer mindre end 4 kg (ekskl. hjul og pude), og det åbne rammedesign gør den nem og smidig at løfte ind og ud af en bil.

Føj til huskeliste
Quick N Steady

Quick N Steady

Maks brugervægt: 230kg. Med benspred.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

Alber Via GO

Alber Via GO

Via GO er en kompakt, kraftfuld og brugervenlig hjælpemotor, der hjælper ift. at dårlig belægning, kantstensopkørsler, bakker m.m. klares med lethed og uden besvær for både kørestolsbruger og hjælper.
Få frihed og uafhængighed til at nyde ture i parken, indkøbscenteret og byen med overskud og uden besvær.

Føj til huskeliste
ENJO

ENJO

ENJO er en stærk lille hjælpe/skubbe motor på 4 kg, der er enkel at betjene og nem at tage af og på en kørestol. Den passer på næsten alle kørestole, både komfort, sammenklappelige og fastramme kørestole. Man kan nemt tage beslaget af stolen, hvis den f.eks. skal foldes sammen for at komme med i bilen.

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

Pelican Bike

Pelican Bike

Cyklen er en ledsager i hverdagen. Om det er til shopping eller til at udforske landskabet, giver den elektriske motor dig nok assistance til at gøre cyklingen nemmere. Pelican-bike kan fåes med og uden motor, der er altid mulighed for eftermontering af motor.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro