Klapvogne

Åbne vogne til transport i siddende eller halvsiddende stilling til udendørs brug.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
 info
Afstanden fra gulv til sædeoverkant
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



R82 Stingray multijusterbar klapvogn

R82 Stingray multijusterbar klapvogn

Stingray er en velgennemtænkt multijusterbar klapvogn - et oplagt valg til børn med særlige behov for komfort og støtte. Stingrays køreretning kan drejes 180, mens barnet bliver siddende i vognen. Stellet er fremstillet i carbon og glasfiber, hvilket gør Stingray til letkørende klapvogn der er yderst stabil.

Føj til huskeliste
Kimba Cross klapvogn

Kimba Cross klapvogn

Kimba Cross er en terrængående klapvogn, som kan bruges som løbevogn. Den har to baghjul og BMX-forhjul, som egner sig til lange distancer og ujævnt terræn. Understellet kommer med Kimba Neo sædeenhed i to størrelser

Føj til huskeliste
Kimba klapvogn

Kimba klapvogn

Kimba Neo er en funktionel, smart og let betjent klapvogn, som fås i 2 størrelser til børn i alderen 1-10 år. Klapvognen sikrer en stabil siddestilling og kan også benyttes liggende. Affjedring, individuel justerbarhed og et bredt udvalg af tilbehør sikrer optimal komfort. Understel kan også benyttes med andre ortopædiske sædeenheder.

Føj til huskeliste
Lisa klapvogn

Lisa klapvogn

Kompakt og stabil paraplyklapvogn beregnet til transport af såvel små som større børn og unge op til 60 kg. Justerbar sædedybde og underbenslængde og høj ryg muliggør løbende tilpasning og genanvendelse. Let at folde for opbevaring. Med fodbetjent bremse og tipsikring. Bredt udvalg af kropsstøtte og andet tilbehør. Crashtestet.

Føj til huskeliste
Kimba Inline klapvogn

Kimba Inline klapvogn

Tvillingeklapvogn m. Kimba sædeenhed str. 1. Affjed. i sædet kan indstilles efter barnets vægt og sædet kan tilpasses individuelt. For optimal siddestilling og aflastning tilbydes et bredt udvalg af tilbehør. Sædestillingen kan indstilles trinløst mellem aktiv- og hvilestilling. Sæderne kan frem- eller bagudvendes. Faste eller svingbare forhjul.

Føj til huskeliste
Josi Pro Jogger

Josi Pro Jogger

Josi Pro der er designet til at give sikkerhed og komfort til den som sidder i den, mens forældre eller plejere går eller løber.
Den er let at manøvrere og er let at håndtere i forskellige terræner.
Josi Pro har en god affjedring. Endvidere er der mulighed for at justere ryglænet og fodstøtten, så brugeren kan sidde eller ligge mere komfortabelt.

Føj til huskeliste
CARETTA Buggy

CARETTA Buggy

CARETTA Buggy er en specialklapvogn, der giver mulighed for hverdagsaktiviteter og transport for børn og unge, der kræver særlig støtte i siddende position. CARETTA Buggy kan tilpasses brugeren på flere parametre, og giver dermed den optimale støtte på hele turen.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

MODI Buggy

MODI Buggy

Modi Buggy er en specialklapvogn, der giver mulighed for hverdagsaktiviteter og transport for børn, der kræver særlig støtte i siddende position. Modi Buggy kan tilpasses barnet på flere parametre, og dermed giver den barnet den optimale støtte på hele turen.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

Benecykl

Benecykl

Benecykl klapvognen er en stabil konstruktion og tillader brug selv i vanskeligt terræn, samtidig med at brugerens komfort bevares. Takket være forakselsystemet, er det muligt at skifte position for hele klapvognen, hvilket gør det muligt hurtigt at skifte fra siddeposition til tilbagelænet position.

Føj til huskeliste
Jogger Klapvogn Special Tomato

Jogger Klapvogn Special Tomato

Jogger Klapvogn fra Special Tomato er en 3 hjulet Jogger. Letvægts Jogger på 12 kg med en brugervægt 50kg.
Extra Liner rygge og sæder kan monteres eller Sitter sæder, for bedre støtte og komfort.

Føj til huskeliste