Hjælpemidler til huslige aktiviteter og deltagelse i husholdningen

Hjælpemidler, som har til hensigt at støtte eller erstatte en persons evne til at udføre huslige aktiviteter og hverdagsaktiviteter og -opgaver. Herunder hører fx hjælpemidler til tilberedning af mad og drikke, rengøring, havearbejde og vedligeholdelse af tøj.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Tallerken med indbygget tallerkenkant

Speciel tallerken med indvendig kant, som forebygger spild når maden skubbes til tallerkenens side. Ideel til eenhåndsspisning. Tåler opvaskemaskine og mikrovn og kan desuden autoklaveres.

Føj til huskeliste

Coatede spiseredskaber

Plastic coating beskytter tænder og læber ved personer med bidereflekser, begrænset kontrol af hænder eller ved hypersensibilitet for temperatur. Kan ikke anbefales til personer som har en kraftig biderefleks. Kanterne forbliver bløde også efter vask. Hånde felt.

Føj til huskeliste

Plastik coated ske

Skeen har en speciel, tyk Plasticol coating, som beskytter tænder og læber. Velegnet til personer med spasticitet eller begrænset kontrol af hænder. Kan ikke anbefales til personer, som har en kraftig biderefleks. Grebet måler 13 mm Ø i enden. Håndvaskes.

Føj til huskeliste

Good Grips tungt bestik

Ekstra vægt hjælper til at minimere tremor under spisning. Redskaberne har en vægt af 170 g i det fortykkede greb, og giver dermed mere kontrol af redskabet så munden rammes sikrere. Ideelt til personer med Parkinson eller spasticitet.

Føj til huskeliste

Good Grip coated ske

Ske med en Plastisol goating, som beskytter tænder og læber. Ideelt til personer med spasticitet eller begrænset kontrol af hænder. Kan ikke anbefales til personer som reflektorisk bider kraftigt. Opvask i hånden vil forlænge produktets levetid.

Føj til huskeliste

Good Grip Luxus grillgaffel

Grillgaffel i rustfrit stål. Ekstran langt, kraftigt non-slip håndtag.

Føj til huskeliste

Good Grip Pizza hjul - lille

Good Grip. Skarpt rustfrit stål skæreblad. Ergonomisk nonslip håndtag.

Føj til huskeliste
Bjørneklemmer

Bjørneklemmer

Som alternativ til almindelige tøjklemmer, Bjørneklemmen er af plastik, med 3 små ben der klemmes ned over tøjsnoren. Vægt: 6 g. Grå plast.

Føj til huskeliste
Barnekrus m. næseudskæring Blå

Barnekrus m. næseudskæring Blå

Blød plastikkop med næseudskæring som er nem at presse sammen i den ønskede facon, udskæringen gør at brugeren ikke behøver at bøje hovedet ret meget bagover ved brug. Indhold 59 ml. farve blå. maskinopvask 65 gr..

Føj til huskeliste