Hjælpemidler til tilberedning af mad og drikke

Hjælpemidler til at veje, måle, skære, rense, bage og koge med. Herunder hører komfurer og ovne. Hjælpemidler til håndtering af tid, hukommelse og planlægning, se 22 28. Hjælpemidler til signalering, varsling og lokalisering, se 22 29. Tilpasningsgreb, se 24 18 06. Skridsikre underlag, se 24 27 06. Maskiner og værktøj til brug på arbejdspladser, se 24 15.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Stirex gaffelkniv

Stirex gaffelkniv

Ergonomisk kniv, som er egnet til udskæring af frugt og grøntsager. Frugt- og grøntsagskniven har et lille håndtag og et gaffelhoved. Vinklen på kniven giver en korrekt håndstilling, når kniven bruges, som sikre en mindre belastning på håndleddet.

Føj til huskeliste
Webequ kokkekniv

Webequ kokkekniv

Webequs knive har specialdesignede greb, giver stabilitet, kontrol og balance.
Du mindsker brugen af kræfter og derfor er kniven særligt velegnet til personer med smerter eller nedsat kraft i hånd, arm og skulder.
Greb: soft touch
Vægt: 155 gram
Produktet er udført i rustfrit stål og tåler opvaskemaskine op til 65 grader

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup

Finger-skræller til kartofler/grøntsager

Finger-skræller til kartofler/grøntsager

Finger-skræller som er let at anvende uden at bøje fingrene. Ergonomisk fingerskræller til dig, der har svært ved at holde om en almindelig kartoffelskræller. Fingrene stikkes gennem holderen på bagsiden, og skærebladet følger fleksibelt konturen på de frugter og grøntsager, der skrælles.

Føj til huskeliste
Elektrisk Sovserører - Stirr

Elektrisk Sovserører - Stirr

Særlig velegnet ved gigtramte hænder. Undgå at sovs eller suppe brænder på og bliver jævnt fordelt. Sovserøreren er nem at betjene, med et let tryk foroven starter og slukker du, samt regulerer dens 3 hastigheder. Bruger 4 x AA Batterier (medfølger ikke).

Føj til huskeliste
Skærebræt-kasse til brød

Skærebræt-kasse til brød

Denne skærekasse henvender sig til brugere, som har udfordringer med at skære brødet over på en sikker måde. Det kan fx skyldes nedsat syn eller at hænderne ryster. Skærebrættet er med en indstillelig ramme, som gør det nemt at skære brødskiver. I bunden er der monteret anti-skrid punkter, som får skærebrættet til at stå fast, mens man skærer.

Føj til huskeliste
Grøntsagskniv

Grøntsagskniv

Webequs kniv sikrer præcis hakning og snitning, og slip-let-funktionen får ingredienserne til at slippe knivbladet lettere. Specialdesignet greb der giver stabilitet, kontrol og balance. Du bruger samtidig færre kræfter ved udskæring og kan derfor skære mere uden at blive træt. Materiale: Stål. Rengøring: Tåler opvaskemaskine, men anbefales ikke.

Føj til huskeliste
Skærebræt fra Webequ

Skærebræt fra Webequ

Praktisk skærebræt. Særligt anvendeligt til at hakke og snitte grøntsager samt udskæringer af kød og brød. De høje sider holder madvarerne på plads og sikrer, at råvarer og krummer ikke falder ud over kanterne. Samtidig giver de høje sider kontrol og stabilitet, når fx fintsnittede grøntsager skal hældes over på panden eller ned i en skål.

Føj til huskeliste
Brødkniv - Sort - Soft touch

Brødkniv - Sort - Soft touch

Grebet giver mulighed for at udskære alle slags brød og kager. Man bruger samtidig færre kræfter ved udskæringer og kan med fordel bruges af personer, der har smerter og/eller nedsat styrke i hånd, arm eller skulder. Fås til både højre- og venstrehåndede. Materiale: Stål. Rengøring: Tåler maskinopvask, men anbefales ikke.

Føj til huskeliste
Peta - Stegegaffel - vinklet

Peta - Stegegaffel - vinklet

Stegegaffel. Ergonomisk vinklet skaft som holder håndleddet i en naturlig stilling. Non-slip belægning på grebet, som sikrer et behageligt og sikkert greb. Rustfrit stål og plast.

Føj til huskeliste
Easy-Grip - Peta - Brødkniv - vinklet

Easy-Grip - Peta - Brødkniv - vinklet

Ergonomiske brødkniv fra Peta har et faconstøbt vinklet håndtag med Non-Slip overflade, som giver et sikkert greb.

Føj til huskeliste