Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Store-Kanon, pendel

Store-Kanon, pendel

Kanonserien civiliserer lyset fra almindelige cool-beampærer således, at de kan bruges overalt, hvor kvalitets-effektlys er ønskligt. Er blændfri. Farve: Hvid, sort, grafitgrå. Merpris for messing, kobber eller crom. 12V halogen. 03.92.607: loftlampe med monteringsdåse.

Føj til huskeliste

ABC Lys ApS
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Mini-Kanon, pendel

Mini-Kanon, pendel

Kanonserien civiliserer lyset fra almindelige cool-beampærer, således at de kan bruges overalt, hvor kvalitets-effektlys er ønskligt. er blændfri. Farve: Hvid, sort, grafitgrå. Merpris for chrom og kobber. 12V halogen. 03.92.589: Loftlampe med monteringsdåse. 09.94.581: Loftlampe med indbygningshøjde 90 mm.

Føj til huskeliste

ABC Lys ApS
Charlottenlund Stationsplads 2
2920 Charlottenlund

Ekstrem

En skulpturel og egenartet stol. Stolen har fået sin specielle form for at tilfredsstille behovet for varierede siddestillinger uden samtidig at miste rygstøtten.

Føj til huskeliste

Gravity Balans

Højde: 122 cm. Bredde: 73 cm. Dybde: 135 cm. Har fire stabile stoppositioner. ved små kropsbevægelser kan brugeren bevæge stolen mellem disse positioner. Dette sker uden brug af mekaniske indstillingsmekanismer. 7 års garanti på træværk. Med armpuder.

Føj til huskeliste

Pendulum

Er konstrueret til varierede siddestillinger ved bordet. Har meder som forandrer siddestillingen når kropsvægten flyttes. Er velegnet som spisestuestol, til brug i restauranter og konferencerum. Højde: 91-93,5 cm.

Føj til huskeliste

Actulum

Højde: 90 cm. Bredde: 51 cm. Dybde: 66 cm. Bevægelig stol hvor ryglænet let tilpasser sig kroppens bevægelser og justerer sig selv automatisk. Fås både med og uden puder. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste

Petö

Tremmestol i bøgetræ, anvendes som stol og gangstativ. Sædet er aftageligt. Afstand mellem ribberne: 8 cm. Længde på gængerne: 60 cm. Sædebredde/dybde: 40/30 cm.

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

PA Olly C

Automatisering af lette indvendige skydedøre og skoddeer, dørvægt maks 100 kg. Reversering ved detektering af forhindring i lukkefasen og stop ved forhindring i åbningsfasen.

Føj til huskeliste

PA Civic

Automatisering af lette indvendige enkelt eller dobbelte skydedøre inkl. ophæng, maks 100 kg.

Føj til huskeliste

Move

Følger kroppens bevægelser og giver fuld bevægelsesfrihed i op til 360. Det sadelformede sæde yder en optimal sidde- og ståstøtte og skråtstilles ift. stolen hældning på gulvet. Betrukket med stof, fås også med læder.

Føj til huskeliste