Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Personalebetjent sengehest til OPUS 1-K85DW (plejeseng)

Personalebetjent sengehest til OPUS 1-K85DW (plejeseng)

Personalebetjent sengehest til OPUS 1-K85DW. Personalevenlig udløser nederst ved hovedgavlen. Tilgængelig i 2 højder.

Føj til huskeliste
Squiggles Early Sitting System

Squiggles Early Sitting System

Sædeenhed med 4-punktssele, som sikrer godt udgangspunkt for at arbejde med truncusstabilitet hos barnet. En dynamisk bryststøtte hjælper barnet med at opnå krops- og hovedkontrol. Kan bruges til at arbejde med rygsøjle og rygmuskulatur.
ESS består som standard af:
Sædebase, Polstring betræk, bækkensele, 4-punkt stropper til fastgørelse på stol

Føj til huskeliste
SAFE Med Rygpude og Lændestøtte med Soft-Cell betræk

SAFE Med Rygpude og Lændestøtte med Soft-Cell betræk

SAFE Med Rygpude og Lændestøtte giver stabil støtte og fremmer en god holdning i stol, arbejdsstol, kørestol eller i bilen.
Rygpuden giver mere opretholdt siddeposition, hvilket aflaster både bagdel og ryg for gener med siddesmerter og rygsmerter. En god siddestilling er med til at forebygge tryksår. Både pude og betræk kan maskinvaskes og tumbles.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

Aldena plejeseng

Aldena plejeseng

Aldena er en solid og elegant plejesengeserie, i hjemligt design, med elektrisk indstillinger og mulighed for soveposition næsten i gulvhøjde. Aldena serien er for borgere med vægt op til 170 kg og 13/80 sengen er speciel velegnet for borgere med demens. Kan evt. kombineres med sensormadras eller anden sensor teknik samt Aldena tilbehør.

Føj til huskeliste
Allegra plejeseng

Allegra plejeseng

Allegra er en solid og elegant plejesengeserie, i hjemligt design, med elektrisk indstillinger og mulighed for soveposition næsten i gulvhøjde. Allegra serien er for borgere med vægt op til 170 kg og 20/80 sengen er speciel velegnet for borgere med demens. Kan evt. kombineres med sensormadras eller anden sensor teknik samt Allegra tilbehør.

Føj til huskeliste
Krabat Jockey Plus

Krabat Jockey Plus

Krabat Jockey Plus tilbyder mere støtte og flere tilpasnings muligheder end Krabat Jockey. Overkroppen er understøttet af en høj ryg, justerbar lænsestøtte og justerbare side-støtter. Denne sadel-siddeposition har mange fysiske fordele.

Føj til huskeliste
R82 Bord, svingbart til x:panda

R82 Bord, svingbart til x:panda

Bord til ensidig montering på armlænsholder. Svingbart og dybdejusterbart. Leveres i grår ABS plast.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Hospitals bord

Hospitals bord

10 mm hjulplade gør at der er vægt og derfor ikke utilsigtet vælter og er meget stabil. Ingen hulrum hvor der kan samles fugt og skidt. kvalitets hjul med bremse. Kan leveres i alle størrelser og specielle udførelser. Meget let betjening med ekstra stor op-ned knap. Med fast eller aftageligt batteri.

Føj til huskeliste
Plejeseng

Plejeseng

Rehab-care Plejeseng tilbyder både funktionelt design og fremragende kvalitet. den har træpaneler som er udviklet til at tilbyde brugeren et attraktivt udtryk, der passer til ethvert miljø. Den er designet til at give brugeren optimal uafhængighed og bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
Symaskinelampe

Symaskinelampe

En lille men kraftig LED-lyskilde med køligt dagslys (5500-6500K) for enden af en 18 cm lang fleksibel svanehals, som kan monteres på næsten alle overflader uden brug af værktøj. En nem måde at skaffe godt arbejdslys til små områder.

Føj til huskeliste