Belysningsarmaturer

Hjælpemidler til lysbehandling, se 04 09. Forstørrelsesglas, lupper og forstørrende linsesystemer, se 22 03 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Slimline 3 LED lampe

Slimline 3 LED lampe

3 generation af Daylight Slimline er ideel til at se kompliceret arbejde klart og detaljeret. Aluminiumskærmen udsender et klarere lys med en bedre diffusion. En firetrins dæmper giver lysstyringskontrol. Leveres i børstet stål for en elegant finish.

Føj til huskeliste
Lamppad Mini

Lamppad Mini

Transportabel lampe i minimalistisk formsprog, indbygget opladeligt batteri, og moderne LED-lyskilder. Det enkle design gør det muligt at stille lampehovedet i en uendelighed af vinkler og positioner, og når den foldes sammen til et fladt kvadrat, passer den fint i en herrejakkelomme.

Føj til huskeliste
Stella Two LED

Stella Two LED

Arbejdslampe med indbygget lysdæmpning og variabel farvetemperatur. Med taktilt mærket berøringsfølsomt betjeningspanel på foden, og energieffektive og slidstærke LED-lyskilder.

Føj til huskeliste
PHOS ATL

PHOS ATL

En egenudviklet skrivebordslampe, dæmpbar, ergonomisk og energieffektiv.
Meget lavt energiforbrug giver et miljøvenligt og økonomisk produkt med en utrolig lang levetid på lampen. Lyset er så tæt på dagslys som man kan komme.

Føj til huskeliste
Piko TL

Piko TL

Lille og lommevenlig håndlygte på blot 180 gram, med indbygget, genopladeligt batteri og kraftige LED-lyskilder, som leverer op til 1500 lumens. Løsning for brugere med behov for mobilitets-lys og ekstra lys til dagligdagens gøremål.

Føj til huskeliste
Lumina PRO

Lumina PRO

Kraftig standerlampe med dæmpbart lys og mere end 4500 lumens, trods et beskedent elforbrug på 46W Lampen er en del af vores kamæleonlampe-princip, hvor lyset også kan stilles til forskellige farvetemperaturer de lune og let gyldne 3000K, det kølige 6000K der ligner dagslyset udenfor, samt neutralhvide 4000K en mellemting mellem de to yderpunkter

Føj til huskeliste
elumentis LED

elumentis LED

elumentis LED med 3 forskellige farvetemperaturer
2700K behagelig varm hvid
4800K neutral hvid (lys hvid)
6400K dagslys hvid
Lysstyrken kan indstilles enten trinløst eller i fem trin
Belysningsstyrke kan vælges uafhængigt af hinanden
for hver farvetemperatur. Dimension: 53 cm x 13 cm x 30 cm (H x W x D)
Vægt 1,8kg

Føj til huskeliste
NEO

NEO

Ledlenser NEO-serie giver dig lys ved aktivitet i mørke.
NEO-seriens pandelygter er optimeret i alle
detaljer til deres tilsigtede brug - fra lysgengivelse og lysfunktioner til vægt, størrelse og sofistikerede detaljer.

Føj til huskeliste
Chameleon TWIN

Chameleon TWIN

Chameleon TWIN er en super-alsidig dobbelt lampe.
Hver af de to lampehoveder sidder på en ca. 25 cm lang fleksibel arm af svanehals-typen, og sammen med det medfølgende stativ giver det maksimal fleksibilitet med hensyn til at vinkle og placere lyset lige akkurat som man har brug for det.

Føj til huskeliste
Duo-Lampe

Duo-Lampe

Transportabel opladelig lampe, der fungerer både som håndlygte og som fritstående bordlampe - i sidstnævnte rolle med lysdæmpning og tre forskellige farvetemperaturer. Lysdæmpning og valg af farvetemperatur gælder kun for bordlampe-funktionen. Lyset fra lommelygte-funktionen har en fast styrke og en farvetemperatur på 6000 K.

Føj til huskeliste