Fodskamler

Ikke-fastmonterede produkter, som placeres foran siddemøblet til at hvile benene eller fødderne på. Herunder hører fx benstøtter til støtte af benene i forbindelse med pleje. Benstøtter og fodstøtter til kørestole, se 12 25 15.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Busylegz

Busylegz

Skamlen placeres under bordet, således at barnet kan placere fødderne på den roterbare skammel.
Hjælper børn med ADHD til at koncentrere sig om undervisningen, samtidig med at de får lov til at dreje fødderne frem og tilbage uden det skaber forstyrrelser for de andre børn i klassen.
Størrelse 41 cm x 28 cm

Føj til huskeliste
ELPER (Floras benholder)

ELPER (Floras benholder)

Elene er som Elper! men kun med en holder og en større pude. Frit valg af pudens størelse gælder også Elper. Elene er velegnet til at holde, de tunge ben, ved forbindingsskift - støttestrømper og lignende opgaver.

Føj til huskeliste

Elperus
Eskemosevej 17
4681 Herfølge

Fodvippeskammel træ

Fodvippeskammel træ

Læg benet, som skal aflastes op på fodvippe skammelen - sørg for at det lange stykke vender ind imod stolen/sofaen
Rengøres med en fugtig klud, og aftørres derefter grundigt.

Føj til huskeliste
Benstøtteskamler

Benstøtteskamler

Højdeindstillelig benskammel udført i pulverlakerede stålroer og monteret med betræk i kraftig bomuld eller kunstlæder. Indeholder fod og benskamler til 1 eller 2 ben.

Føj til huskeliste

Handy Transportvogne A/S - BEKA
Essen 26
6000 Kolding