Senge og sengeudstyr

Herunder hører fx senge med og uden mulighed for indstilling af liggefladen, separate sengebunde samt sengeudstyr. Hjælpemidler beregnet til at bevare vævet intakt (antidecubitus), se 04 33. Hjælpemidler til at stabilisere kroppen, se 09 07. Ikke-kropsbårne engangshjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 42. Ikke-kropsbårne vaskbare hjælpemidler til absorbering af urin og afføring, se 09 30 45. Hjælpemidler til at skifte stilling, se 12 31. Hjælpemidler til at løfte personer, se 12 36.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Hannah 135 Børneplejeseng Natural

Hannah 135 Børneplejeseng Natural

Høj seng af massivt bøgetræ. Har foldelåger til forsiden. Der findes fire forskellige lågehøjder: 70, 98, 135 og 170 cm, i natur eller med farver. De høje varianter er beregnet til fx. hyperaktive eller autistiske børn. Kan kombineres med andre sengebunde. Kan forsynes med polstring.

Føj til huskeliste
Eleganza Standard

Eleganza Standard

Kan udstyres med delte sengeheste med integreret betjeningspanel. Der er betjeningspanel for personale i udtrækshylde ved fodgavl. Integreret sengetøjshylde og sengeforlængelse til 220 cm. Ryg- og lårdels tilbageføring på i alt 18 cm (dekubitusprophylakse).

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Dyne, flammehæmmende

Dyne, flammehæmmende

Trevira dyne som er både flammehæmmende og kogeægte. Betræk i 100 Trevira CS polyester. En gennemstukket helårsdyne med hvid overlock, fyld af kogeægte polyester hulfibre.
RATT certificeret af DNV til brug på fartøjer offshore.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

MultiCare

MultiCare

Intensiv hospitalsseng m. mulighed for 30 hældning af liggefladen sideværts. Har betjeningspanel ved fodgavl og sengehest, samt fodbetjening. Der er indbygget avanceret vægt- og alarmsystem. Der kan tages røntgenbilleder i sengen. Senge har delte sengeheste. Meget tilbehør kan tilbydes.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Overtræk til Sengeheste

Søllested Hjælpemidlers sengehesteskånere/overtræk anvendes er primært som beskyttelseshjælpemiddel til f.eks. urolige, sengeliggende klienter. Pristilbud udarbejdes iht. specieltilpasning.

Føj til huskeliste