Senge og separate sengebunde med motoriseret indstilling

Senge, hvor en eller flere dele af liggefladen kan indstilles i højde eller vinkel. Indstillingen reguleres elektrisk af brugeren eller af en hjælper.

Filtrér på detaljer

 info
Udviklet til personer med en højde på mindst 146 cm og en vægt på mindst 40 kg og et BMI på mindst 17.
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Udviklet til brug i et sundhedsfagligt miljø med sundhedsfagligt opsyn og mulighed for monitorering, fx plejehjem, rehabiliteringsinstitutioner og hospices.
    
    
 info
Kan tåle maskinvask mindst 50 gange, jf. standarderne DS/EN 50637:2017 og DS/EN 60601-2-52:2010/A1:2015.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Målt uden evt. liggefladeforlængelse
cm
 info
Målt inkl. ikke aftageligt tilbehør
cm
cm
cm
 info
Produktets maksimalt tilladte last ved normal brug
kg
kg
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj.
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sentida 7i den intelligente plejeseng

Sentida 7i den intelligente plejeseng

Sentida 7i er en topmoderne, lav plejeseng med et væld af højteknologiske funktioner som alarm på exit/retur, fugtigheds-alarm, vægt-overvågning, belysning mv.
Alt kontrolleres/betjenes enkelt og brugervenligt af personalet ved hjælp af en touchscreen. Sengehøjde fra 27-80 cm. Forebygger faldulykker og er yderst velegnet til demente.

Føj til huskeliste

Lewel Plus
Storegade 44, Hvidkilde
6640 Lunderskov

Chiroform Hospitals Seng

Chiroform Hospitals Seng

Fuldautomatisk hospitals seng i højeste kvalitet.
Alle paneler i de bedste træsorter. Samtlige hjul er med bremse anordning. Håndbetjening til alle funktioner, med låse funktion.
Siden kan let slåes og og ned.
Tilbehør: Madras med komfortabel velour betræk eller inkontinens betræk.

Føj til huskeliste
LOTTE Babytremmeseng Hvid M/højdejustering

LOTTE Babytremmeseng Hvid M/højdejustering

Babytremmeseng i hvidlakeret birketræ med lettilgængelige låger til den ene lange side og højdeindstilling fra 35 til 85 cm, tiltænkt nybagte forældre i kørestol eller med andre fysiske funktionsnedsættelser.
Tremmesiderne er 65 cm høje og kan senere erstattes med små buer.

Føj til huskeliste
Olaf 135 høj plejeseng

Olaf 135 høj plejeseng

Specialseng i massivt træ, med plexiglas. Siderne er 135 cm høje, fire-delte låger til frontsiden. Meget lav indstigningshøjde på 35 cm. Højdeindstilling 70 cm. Kan kombineres med forskellige sengebunde.

Føj til huskeliste
Hannah 135

Hannah 135

Specialsengen HANNAH 135 er til motorisk velfungerende børn. Sengen er massivt bøgetræ har 135 cm høje sengesider, som beskytter brugeren mod uhensigtsmæssig at forlade sengen. Der er firedelte låger til den ene lange side. Sengen kan forsynes med forskellige sengebunde.
Sengen er beregnet til børn, der har behov for trygge rammer.

Føj til huskeliste
KR KRAVLESENG 1464 - Børneseng

KR KRAVLESENG 1464 - Børneseng

Sikkerhed for både barn (0-3 år) og personale. Justerbar liggefladehøjde 69-100 cm. Lydsvag elevation af liggefladen op til 10 grader i hovedende. Sidegitter (76 cm) med dobbeltlås som trinvis hæves/sænkes vha. fodpedal og med kun én hånd. Tremmeafstand 6 cm. Gavle i laminat eller klar akryl som nemt åbnes eller helt tages af. Batteribackup m.m.

Føj til huskeliste
KR JUNIORSENG 1465 - Børneseng

KR JUNIORSENG 1465 - Børneseng

Til det større barn (140 cm). Justerbar liggefladehøjde 39-89 cm. Lydsvag løft af 2- eller 3-delt liggeflade. Højdejusterbar sengehest som trinvis hæves/sænkes vha. fodpedal og med kun én hånd. Gavle i hvid laminat eller klar akryl som nemt kan tages af. To-hånds betjening, batteribackup, el. trendelenburg, centralbremse- og retningsstyr m.m.

Føj til huskeliste
Timmy 1 børneplejeseng 200/100 cm natural

Timmy 1 børneplejeseng 200/100 cm natural

Fremstillet i massivt, oliebehandlet bøgetræ, solidt snedkerhåndværk, individuelle løsninger præget af høj sikkerhed. Fire uafhængig af hinanden sænkbare tremmesider (65 cm høje) gør at man kan komme til fra alle fire sider - fx til terapiformål. Kan kombineres med andre sengebunde og findes også med acrylglas og farvede tremmer i siderne.

Føj til huskeliste
Olaf 135 Natural

Olaf 135 Natural

Seng i massivt bøgetræ med to indstigningshøjder 17 cm og 35 cm. god arbejdshøjde. Fire-delte låger til den ene lange side, plexiglas i alle siderne. Den første seng i Danmark, der levede op til den Nordiske Kravspecifikation for indstillelige senge til børn med handicap.

Føj til huskeliste
Olaf Nordic høj plejeseng

Olaf Nordic høj plejeseng

Olaf Nordic-serien er udviklet og produceret for at leve op til de Nordiske Kravspecifikationer for indstillelige senge til handicappede børn. Liggemålet er 170/90 cm. laveste liggehøjde er 42,5 cm (inkl. hjul), højeste plejehøjde er 112,5 cm. Sengen er fremstillet i massivt bøgetræ.

Føj til huskeliste