Senge og separate sengebunde med motoriseret indstilling

Senge, hvor en eller flere dele af liggefladen kan indstilles i højde eller vinkel. Indstillingen reguleres elektrisk af brugeren eller af en hjælper.

Filtrér på detaljer

 info
Udviklet til personer med en højde på mindst 146 cm og en vægt på mindst 40 kg og et BMI på mindst 17.
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
 info
Udviklet til brug i et sundhedsfagligt miljø med sundhedsfagligt opsyn og mulighed for monitorering, fx plejehjem, rehabiliteringsinstitutioner og hospices.
    
    
 info
Kan tåle maskinvask mindst 50 gange, jf. standarderne DS/EN 50637:2017 og DS/EN 60601-2-52:2010/A1:2015.
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
 info
Målt uden evt. liggefladeforlængelse
cm
 info
Målt inkl. ikke aftageligt tilbehør
cm
cm
cm
 info
Produktets maksimalt tilladte last ved normal brug
kg
kg
 info
Vægt af tungeste enkeltdel ved adskillelse uden brug af værktøj.
kg
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Allegra plejeseng

Allegra plejeseng

Allegra er en solid og elegant plejesengeserie, i hjemligt design, med elektrisk indstillinger og mulighed for soveposition næsten i gulvhøjde. Allegra serien er for borgere med vægt op til 170 kg og 20/80 sengen er speciel velegnet for borgere med demens. Kan evt. kombineres med sensormadras eller anden sensor teknik samt Allegra tilbehør.

Føj til huskeliste
Plejeseng

Plejeseng

Rehab-care Plejeseng tilbyder både funktionelt design og fremragende kvalitet. den har træpaneler som er udviklet til at tilbyde brugeren et attraktivt udtryk, der passer til ethvert miljø. Den er designet til at give brugeren optimal uafhængighed og bevægelsesfrihed.

Føj til huskeliste
Genoptræningsleje

Genoptræningsleje

leje der kan vippes op i 45 grader på det lange led, så patienten mærker tryk under fødderne. Liggefladen er 2-delt med et rygstykke, til løs madras. Alle 4 sider kan bygges op i 2 lag og er alle betrukket. Sengen trækker hjul op når der vippes således den står fast.

Føj til huskeliste
Invacare Octave

Invacare Octave

Med en SWL på optil 385 kg sætter Octave høje standarder for plejesenge til bariatriske brugere. Fuldelektrisk 4-delt liggeflade som standard giver optimal komfort og støtte til brugeren. Med aftagelig gavle og tilbehør, der på- eller afmonteres uden brug af værktøj, lettes personalets arbejde. Uden sengeramme madrassen når helt ud til sengekanten.

Føj til huskeliste
Eleganza 1 - Hospitalsseng

Eleganza 1 - Hospitalsseng

Eleganza 1 er en kvalitets plejehjemsseng med
4-delt liggeflade, som indstilles elektronisk via en
håndbetjening og forbedrer patientbehandlingen. Sengen har en robust konstruktion og kan forlænges med 15 cm. Madrasplatformen består af 8 plastikenheder som let og hurtigt kan fjernes og rengøres. Sengen er med Trendelenburg og Backup batteri.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Multicare X - Intensivseng

Multicare X - Intensivseng

Intensivseng med integreret vægt, automatisk lejring, intelligent integreret madrassystem og mange andre funktioner, der letter den intensive pleje, terapi og behandling på en mere skånsom måde for patient og personale. Indbygget røntgen kassette holder, automatisk bremse, motoriseret 5.-hjul, program til lejring i bugleje.

Føj til huskeliste
Allura II - Semi bariatrisk plejeseng

Allura II - Semi bariatrisk plejeseng

Sengene i Allura II-serien har alle en høj belastningskapacitet og et stort højdejusteringsområde. Med Allura II serien kan du tilbyde selv tunge borgere et højt niveau af komfort og sikkerhed, samtidig med plejerne bliver aflastet og sikres et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Unicata seng med lift

Unicata seng med lift

Den individuelle seng - med funktioner som en sygehusseng.
Hvert menneske er forskelligt. Kravene til en ergonomisk komfort er tilsvarende forskellige. Af den grund, er den individuelle tilpasning af de enkelte sengekomponenter altafgørende: seng, madras, lamelramme (fås med træramme eller valgfri stoffarve), lifter, sengegavl (110cm) og pude.

Føj til huskeliste
Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg

Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg

Bariatrisk hospitalsseng Herkules 400 kg er udviklet Bariatriske brugere, det er en stabil og stærk elektrisk seng, som er udviklet med fokus på sikkerhed, enkel håndtering og godt arbejdsmiljø, så det er let for plejepersonalet at komme til at arbejde med og omkring den sengeliggende. Sengen kan justeres i bredden og i længden.

Føj til huskeliste
Elvido Forto plejeseng

Elvido Forto plejeseng

Elvido Forto er udviklet til tung brugervægt, og sengen kan sikkert bære op til 260 kg. Sengen kan bruges til madrasser i 100-200 cm, men kan let forlænges ved behov. Sengen har bl.a. komfort- og Trendelenburg position. Håndbetjeningen gør det nemt at ændre sengens indstillinger. Sengen kan let forlænges med 20 cm, og har integreret sengehest.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens