Dør-, vindues- og gardinåbnere/-lukkere

Anordninger, manuelle eller elektroniske, som kan gøre det lettere at åbne og lukke vinduer, døre, gardiner og låse. Hjælpemidler til at betjene udstyr, se 24 09. Omgivelseskontrol, se 24 13 03. Tilpasningsgreb (hjælpemidler anvendt på produktet), se 24 18 06.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



ID Lock

ID Lock

Sikrer, at en dør til en plejehjemsbolig kun åbnes for den person, der bor i boligen. Beboeren får en lille sender, der passer til én specifik dør. Når beboeren nærmer sig døren udefra, låses automatisk op, så der ikke opleves en ændring. Indefra åbnes døren på normal vis. Med et tryk på en lille specialsender kan personalet altid åbne døren.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

ERTAIN

ERTAIN

Med ERTAIN dørautomatik får du en stabil og gennemtænkt automatik i høj kvalitet som kan tilpasses til de mest krævende opgaver. ERTAIN er Errekas slimline model. Den er elegant og virker ikke overvældende til synlige løsninger. Den kan justeres efter kundens ønske og fås som dobbeltfløjet og enkeltfløjet.

Føj til huskeliste
SMART

SMART

Smart er vores standart elektro-mekaniske svingdørs operatør. Den bruges til at automatisere allerede eksisterende hængslede døre eller i nye installationer. Dens vigtigste egenskab er robusthed og rolig bevægelse. Den bruges til både indvendige og udvendige døre, og for dobbelt eller enkelt-fløjede døre. Til montage på begge sider af døren.

Føj til huskeliste
Phoniro elektronisk låsesystem

Phoniro elektronisk låsesystem

En total nøglefri løsning, der omfatter låseenheder til lejligheder, villaer og hovedindgange med muligheder for at kontrollere dørens automatiske systemer.
Phoniros patenteret låsesystem monteres hurtigt

Føj til huskeliste
Fingertryksaflåse fra Birkegaarden

Fingertryksaflåse fra Birkegaarden

Safegear har et bredt udvalg af fingertryksaflåse velegnet til funktionshæmmede eller personer med risiko for angstanfald. Serien fra Birkegaarden har mange forskellige fingertryksaflåse der kan låses op ved at man sætter sin finger på låsen. På den måde behøver man ikke bekymre sig om glemte nøgler eller pin koder.

Føj til huskeliste
Secuyou låsesystem

Secuyou låsesystem

Secuyou låsesystemet er til dig, der gerne vil tyverisikre alle dine terassedøre og vinduer ved hjælp af ét tryk på en fjernbetjening. Når du låser huset med fjernbetjening vil den blinke rødt, hvis du mangler at lukke et vindue eller en terassedør. Fjernbetjening vil blinke grønt hvis alle vinduerne / døre er lukkede, så systemet kan låse dem.

Føj til huskeliste
DORMA CS 80 MAGNEO skydedørsåbner

DORMA CS 80 MAGNEO skydedørsåbner

Takket være et innovativt driftsystem baseret på magnetteknologi kan DORMA nu tilbyde en helt ny skydedørsautomatik med meget små fysiske mål. CS 80 MAGNEO er en automatik til 1-fløjede indvendige døre. CS 80 MAGNEO er en alsidig løsning til den offentlige og private sektor samt private hjem.

Føj til huskeliste

DORMA Danmark A/S
Roholmsvej 10 A
2620 Albertslund

Butler Door Systems

Butler Door Systems

Patenteret system udviklet og fremstillet i Danmark af Rehabiler.
Butler Door Systems første produkt, er et softwarestyret dør-lukke-system: Splitter. Systemet er udmærker sig ved at have klemsikring.
Splitter er softwarestyret og kan indstilles via computer hos opbyggeren.
Butler Door Systems er CE-mærket.

Føj til huskeliste

Rehabiler specialindretning
Flegmade 18, 7100 Vejle
7100 Vejle

Dør- og Vinduesåbner

Dør- og Vinduesåbner

Dør- og vinduesåbner, træ. Vægt 92 gr. Længde 235 mm. Dia. Håndtag 26 mm. Anordningen har en krog i den ene ende og er hul i den anden

Føj til huskeliste