Hjælpemidler til håndtering af kommunikation og information

Produkter, der understøtter eller erstatter en persons evne til at modtage, sende, frembringe og bearbejde forskellige former for information, herunder kommunikation med sprog, tegn og symboler, modtagelse og produktion af meddelelser, deltagelse i samtaler og brugen af kommunikationsudstyr. Herunder hører fx udstyr til at se, høre, læse, skrive, telefonere, varsle og alarmere, samt informationsteknologi. Hjælpemidler til administrative kontoropgaver, lagring og håndtering af information på arbejdspladser, se 28 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



ONYX OCR

ONYX OCR

24 tommer CCTV med dansk talende OCR. Skift nemt mellem forstørrelse og OCR med ét tryk på skærmen. ONYX OCR har både tavlevisning og dokument visning med fri indstilling. Zoom op til 131 x forstørrelse. Forstørrelsen betjenes via den medfølgende fjernbetjening. OCR betjenes via 24 store touchskærm. Den har også håndtag, så man nemt kan flytte den.

Føj til huskeliste
Halsteleslynge med blødt tubebånd

Halsteleslynge med blødt tubebånd

Halsteleslynge til aflytning af ekstern lydkilde.
Halsteleslynge kan åbnes i højre side.
1 meter eller 15 cm Ledning med 3,5 mm minijackstik.
Diameter 22 cm, vægt 46 gram.

Føj til huskeliste

Scantone A/S
Stestrupvej 86 B
4360 Kr. Eskilstrup

VOXbox

VOXbox

Bærbar oplæsnings maskine. VOXbox er meget enkel at betjene, men med mange udvidelses-muligheder. OCR-cameraet er højopløleligt og har vidvinklet special-optik. Det er muligt at ændre lydstyrke og oplæsningshastighed. Med en vægt på kun 2,2 kilo er den let at transportere.

Føj til huskeliste
Veo Edu

Veo Edu

CCTV med tavle-camera og PC-tilslutning.
Skole-CCTV med højopløseligt tavle-camera.
Panorering med Joy-stikstyring og mulighed for ændring af panorerings-hastigheden.
PC-tilslutning og mulighed for split-screen.

Føj til huskeliste
Flex 5000 trådløs teleslynge

Flex 5000 trådløs teleslynge

Flex 5000 består af en sender der er forbundet til tv eller radio. Lyder bliver overført trådløst til Flex 5000 modtageren. Modtageren clipses på tøjet og tilsluttet med halsslynge der bæres om halsen. Benyttes via telespoleprogrammet i høreapparaterne.

Føj til huskeliste
ZoomText Magnifier Reader

ZoomText Magnifier Reader

ZoomText Magnifier Reader inkluderer hjælpeprogrammer der kan læse tekster højt. For eksempel anvendes AppReader til oplæsning af dokumenter, hjemmesider og e-mail direkte i det program du anvender. DocReader læser tekster højt i et særligt vindue hvor du for eksempel kan styre farver og skrifttype samt forstørrelsen.

Føj til huskeliste

ScanDis A/S
Industrivænget 4
7400 Herning

ZoomText Magnifier

ZoomText Magnifier

ZoomText Magnifier er det mest populære forstørrelsesprogram til Microsoft Windows. Programmet gør at du kan anvende en helt almindelig Windows computer med tilhørende programmer effektivt uanset hvor stor forstørrelse af skærmen du har behov for.

Føj til huskeliste

ScanDis A/S
Industrivænget 4
7400 Herning

widex COM-DEX Remote Mic

widex COM-DEX Remote Mic

Med COM-DEX Remote Mic bliver det nemmere at høre samtaler.
Remote Micen gør det nemmere at høre en-til-en samtaler, selv i støjende miljøer. Den kan placeres foran eller påsættes samtalepartneren ved hjælp af en stålclips. Remote Mic tilsluttes trådløst dine Widex høreapparater via COM-DEX. Mikrofonen kan slås til/fra direkte på Remote Mic.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

Mezzo Focus

Mezzo Focus

Stationær CCTV med moderne design og sidste nye Full-HD teknologi.

Føj til huskeliste
SmartVision2 Plus

SmartVision2 Plus

Dette er en opgradering til SmartVision2 Telefon og SmartVision2 Software. Den giver mulighed for at benytte den indbyggede KAPTEN GPS applikation samt en OCR applikation.

Føj til huskeliste