Hjælpemidler til at betjene, bære, flytte og håndtere genstande og udstyr

Produkter, der letter en persons udførelse af en opgave, der kræver bevægelse eller håndtering af en genstand. Hjælpemidler til transport af genstande på arbejdspladser, se 28 06. Hjælpemidler til at løfte og genplacere genstande på arbejdspladser, se 28 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



HandleEasy 321rc

HandleEasy 321rc

Brugervenlig fjernbetjening med store knapper, der er designet til personer, der ikke er så fingernemme. Den ligger godt i hånden og er let at betjene. Kan benyttes til at skifte kanaler og justere lydstyrke på både tv og stereoanlæg. Fjernbetjeningen er i farven hvid og mørke grå.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Nøglegreb

Nøglegreb monteres på en nøgle, og giver dermed mere kraft v.h.a. kraftoverføring når en lås skal åbnes og låses. Velegnet til personer med gigt eller svage fingre. Måler 12 cm

Føj til huskeliste

Gribetang – letvægtsmodel

Gribetang letvægtsmodel som kun kræver 227 g tryk for at presse kæberne sammen om et objekt. Grebet har non-slip overflade. Kæberne kan åbne op til 7,6 cm. Gribetangen er desuden monteret med magnet, så mindre magnetiske ting kan løftes.

Føj til huskeliste
Control Prog

Control Prog

Programmerbar IRsender med tastefunktion og scanningsmulighed med 1 - 5 kontakter. Kan indlære koder fra andre IR sendere f. eks. TV, radio, DVD, Cd, VCD Vindue og gardinsyring, IHC IR udstyr. 15 sider hver med 16 pladser, side 10 er forprogrammeret til at sende kommandoer til PC via Access USB interface lagernr. 6632. Mulighed for Makroer.

Føj til huskeliste

Teleteknik og ID-Care A/S
Navervej 16b
7451 Sunds

Lettløfteren

Lettløfteren

Håndgreb til aflasning af ryg og skuldre. Kan anvendes på skovle og andre haveredskaber.

Føj til huskeliste

Sten Kloppenborg
Egebjergvej 93
8220 Brabrand

Ergotron LX

Baseret på CF-teknologi. Kan højdejusteres (33 cm) med et meget let tryk. Kan komme helt ned til bordpladen. Det er muligt at svinge fladskærmen 360 rundt samt lægge sit dokument ned. Da svingarmen er på 2 led, har den også teleskopfunktionalitet. Kan mont. omkring bordkanten eller i bordet. Der kan mont. fladskærme op til 9,1 kg. Sølvfarvet.

Føj til huskeliste

Scanline
Katholm 4
8500 Grenå

RollerWave

Hvis du gerne vil have endnu mere støtte til dine arme, kan du få en ekstra håndledsstøtte, der er udviklet specielt til RollerMouse. Den rækker ca. 15 cm ud på bordet og skråner jævnt ned til bordpladen, så overgangen mellem bord og RollerMouse bliver så lille som mulig.

Føj til huskeliste

RollerMouse

Med RollerMouse undgår du de skæve arbejdsstillinger, som man ofte har med en almindelig mus. Til forskel fra musen kan den betjenes med hænderne ved tastaturet. Du sparer altså bevægelser og kan derved arbejde med en mere ergonomisk arbejdsstilling. RollerMouse er den bedste ergonomiske løsning, når du ønsker at passe på dig selv.

Føj til huskeliste
Lågløsner

Lågløsner

En lågløsner udført af rustfrit stål. Kan løsne et metallåg blot ved et tryk med 1 hånd. Er desuden en udmærket øloplukker.

Føj til huskeliste

tessing.dk
Prinsessegade 55, 5. tv.
1422 København K

Forhandler er ophørt

Aktiv gribetang m. pistolgreb, tilbehør

Aktiv gribetang m. pistolgreb, tilbehør

Under armsstøtten passer til alle 4 modeller af Aktiv gribetang m. pistolgreb.

Føj til huskeliste