Elektroniske hjælpemidler til betjening og styring af udstyr

Produkter til betjening og fjernstyring af elektrisk udstyr. Undtaget er styreenheder som tilbehør til andre hjælpemidler. Dør-, vindues- og gardinåbnere/-lukkere, se 18 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Irisbond Duo til Grid Pad

Irisbond Duo til Grid Pad

Et alsidigt og pålideligt kamera, der er bygget på den nyeste teknologi efter flere års forskning. Maksimal nøjagtighed og komplet kontrol, selv med hovedbevægelser. Har fuld integration til Grid Pad, og sammen fås en komplet kommunikationsløsning foruden computer- og omverdens kontrol. Er indbygget i et robust og pænt kameramodul.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Rollermouse RED Plus Wireless

Rollermouse RED Plus Wireless

Den trådløse RollerMouse Red giver samme ergonomiske computermus, som du kender den fra den almindelige RollerMouse Red model, men nu med den frihed, at du kan tage den med dig overalt, uden at tænke på kablerne.
Rullestangsmusen er klar til brug, så snart du har sluttet den til din computer, med den medfølgende USB dongle.

Føj til huskeliste
XLPrint PC ASTRA - Hvid på Sort

XLPrint PC ASTRA - Hvid på Sort

Tastaturet har lys i tasterne, som gør det nemmere for svagtseende at se tasterne.Tasterne har også Largeprint med høj kontrast. Baggrundslyset kan stilles i 5 niveauer. 2 indbyggede USB-porte.Kombatibel med Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Mousetrapper Lite trådløs

Mousetrapper Lite trådløs

Mousetrapper Lite er en ergonomisk computermus, som er designet til at afhjælpe og forebygge belastnings skader i skuldre, nakke, arme og håndled. Man får en naturlig stilling hvor man har hænderne inden foran kroppen. Mousetapper Lite er et basis produkt som kan tilpasses i højden.

Føj til huskeliste
LogicKeyboard

LogicKeyboard

Logickeyboard er en dansk producent af svagsynstastaturer og punkttastaturer. I serien finder du tastaturer til både Windows, Mac og iOS, og både tastaturer som tilsluttes via USB og forbindes via Bluetooth. Fælles serien er, at de alle er designet til mennesker med nedsat syn eller blindhed. Ikoner, tal og bogstaver er forstørrede enner med punkt.

Føj til huskeliste
LogicKeyboard Bluetooth IOS, Sort på Hvid

LogicKeyboard Bluetooth IOS, Sort på Hvid

Kompakt, trådløst tastatur fra LogicKeyboard, som forbindes til Apple iOS smartphones, tablets m.v. via Bluetooth. Hvid skrift i store typer på sorte taster, eller sort skrift på hvide/gule taster. Måler 430 x 113 x 17 millimeter. Bruger to stk. batterier i størrelse AAA (også kaldet LR03), som medleveres.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

LogicKeyboard Mac Sort på Hvid

LogicKeyboard Mac Sort på Hvid

Udviklet til svagsynede der benytter Apple MAC computere. Dette tastatur har store sorte bogstaver og ikoner, placeret på en gul baggrund. Derudover er tastaturet udstyret med to USB porte i hver ende. Det er ergonomisk og lækkert at benytte. Tasterne afgiver minimal lyd fra sig når det benyttes. Tastaturet forbindes let til din computer via USB.

Føj til huskeliste

LVI Danmark ApS
Hørkær 24, st. tv
2730 Herlev

ODSIF smarthome-løsning

ODSIF smarthome-løsning

Trådløs smarthome-løsning. Wifi-styring af enheder i boligen via tablet eller smartphone. F.eks. vinduesåbnere, døråbnere, rullegardiner, gardiner, lys, klædeskabsåbnere, automatiske bøjlestænger. ODSIF leverer en totalløsning - både styring og enheder. Nem brugerflade, som kan tilpasses den enkelte. Billigere installation, da systemet er trådløst.

Føj til huskeliste

ODSIF I/S
Mølledamsvej 5
3460 Birkerød

Rollermouse Red Plus

Rollermouse Red Plus

Den nubrede rullestang, giver dig et bedre greb og højere præcision og nøjagtighed. Rollermouse Red Plus har en bredere støtte ind den normale Rollermouse Red. Håndledsstøtten er i behageligt og slidstærkt kunstlæder, og giver dig en sund arbejdsstilling. Underarmstøtte kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Rollermouse Red

Rollermouse Red

Den nubrede rullestang, giver dig et bedre greb og højere præcision og nøjagtighed. Sensoren er placeret indeni staven, så den beskyttes mod støv fra skrivebordet. Håndledsstøtten er i behageligt og slidstærkt kunstlæder, og giver dig en sund arbejdsstilling. Fås med bredere håndledsstøtte og underarmstøtte kan tilkøbes.

Føj til huskeliste