Elektroniske hjælpemidler til betjening og styring af udstyr

Produkter til betjening og fjernstyring af elektrisk udstyr. Undtaget er styreenheder som tilbehør til andre hjælpemidler. Dør-, vindues- og gardinåbnere/-lukkere, se 18 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Handshoe Mouse ergonomisk mus

Handshoe Mouse ergonomisk mus

Når du bruger Handshoe Mouse undgår du at skulle gribe om musen eller lade hånd og fingre svæve over musen. Håndledet hviler roligt på musen og spændinger undgås. Den specielle patenterede form gør, at fingre og hånd forbliver i den optimale position og vinkel på 25 grader (ikke vertikalt) så du undgår museskader og øger din produktivitet.

Føj til huskeliste
SpaceMouse Enterprise 3DX mus - med ledning

SpaceMouse Enterprise 3DX mus - med ledning

SpaceMouse Enterprise er den mest ergonomisk designet produkt, nogensinde fra 3D Connexion. De store, tastatur-lignende knapper og et udvidet sæt af QuickView Taster, betyder langt færre håndbevægelser og knæk i håndled - og i sidste ende færre skuldersmerter for brugeren.

Føj til huskeliste
Rollermouse Free3

Rollermouse Free3

Free3 er designet lav til skrivebordet, som gør at den er perfekt at bruge sammen med slanke og kompakte tastaturer. Den høje cursorhastighed hjælper dig til nemt at flytte markøren rundt på tværs af store skærme - eller over flere skærme. Den åbne og brede rullestang giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling. Fås også i trådløs version

Føj til huskeliste
Mousetrapper Advance 2.0, Hvid/sort

Mousetrapper Advance 2.0, Hvid/sort

Med en Mousetrapper Advance motiveres du til at sidde rigtigt. Nemlig med hænderne tæt på tastaturet og inde foran kroppen. Musemarkøren styres med pladen, som ligger i selve Mousetrapperen, og du har dine knapper liggende tæt på. Den brede bløde håndledsstøtte på Mousetrapper Advance 2.0, afhjælper presset på din nakke, skuldre, arme og håndled.

Føj til huskeliste
RollerMouse Pro3, Sort

RollerMouse Pro3, Sort

Et rigtig godt valg til dig der bruger mus i mange timer hver dag, og til opgaver der kræver mange gentagelser. Pro3 ligger foran tastaturet, så du ikke længere skal række ud efter musen. På den måde skåner du både din nakke, arm og dine fingre. Du kan vælge mellem ti cursorhastigheder cursorspeed knap. Tastaturet er tilkøb.

Føj til huskeliste
Keyskin

Keyskin

Keyskin beskyttelse af tastatur for smus og snavs.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

Alfabet Tastatur

Alfabet Tastatur

Alfabet tastatur ideen gør at man nemt og overskueligt kan se forskellen på både de store og små bogstaver, når de sidder ved siden af hinanden. Alfabet tastaturet er udviklet til børn i indskolingen, nydanskere, læse hæmmede, ordblinde, tosprogede, døve, og afasiramte.

Føj til huskeliste

Letterkey.eu
Gersagerparken 45, 3. sal MF
2670 Greve

Mousetrapper Prime

Mousetrapper Prime

Mousetrapper Prime er den seneste model fra Mousetrapper. Måtten er forstærket og den er blevet mere præcis. Med en Mousetrapper skal du sidde med armene inde foran kroppen - præcis som det anbefales for at arbejde ergonomisk korrekt Mousetrapper Prime kan både bruges trådløst eller med usb-ledning, hvis det foretrækkes.

Føj til huskeliste
PikoButton

PikoButton

PikoButton - trykknapper.
Diameter på 30mm.
Aktiverings hårdhed 75g.
PikoButton er gennemført robuste og pålidelige.

Føj til huskeliste

ROLTEC el-kørestole A/S
Lægårdsvej 13
8520 Lystrup

Infrarød sender IR-1SP Micro - 401104

Infrarød sender IR-1SP Micro - 401104

1 knap håndsender med mulighed for at lægge IR koder ind fra andre fjernbetjeninger f.eks. TV, DVD og musikanlæg. IR-1SP Micro leveres med en GewaLink kanal (kanal 16) hvilket betyder at det er muligt at bruge senderen, så snart et batteri er sat i. Det kan være styring at 220Volt relæboks.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup