Elektroniske hjælpemidler til betjening og styring af udstyr

Produkter til betjening og fjernstyring af elektrisk udstyr. Undtaget er styreenheder som tilbehør til andre hjælpemidler. Dør-, vindues- og gardinåbnere/-lukkere, se 18 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



GEWA One

GEWA One

GEWA One er en omgivelseskontrol som hjælper dig med at styre dit hjem. Du kan betjene dit TV, musikanlæg, lamper, sengefunktioner, dørtelefon og automatiske døre.
Der er også mulighed for at sende tekstbesked og foretage opkald. Den kan betjenes vha. touchskærmen eller vha. en 0/1 kontakt. Symboler, farver og stemmeoptager hjælper med betjeningen

Føj til huskeliste
Lumin-I

Lumin-I

Præcis øjenstyring, kombineret med software Grid 3, giver slutbrugeren fuld kontrol både inde og ude. Øjenstyringen kommer i et robust kameramodul, klar til fuld integration med Grid Pad 12 og 15. 60Hz tracking. Afstand til øjnene: 45-85 cm. IR sendere for bedre kontrol udendørs. Tolererer meget hovedbevægelse. Antirefleks funktion.

Føj til huskeliste
GlassOuse V1.2 hovedstyret mus

GlassOuse V1.2 hovedstyret mus

Hovedstyret mus som tilsluttes via bluetooth. Musen på skæren bevæger dig i samme retning som du bevæger hovedet. GlassOuse V1.2 har et 3,5mm jack hunstik til 0/1 kontakt til aktivering af klik. Kan også anvendes uden 0/1 kontakt med dwell software. Virker med alle enheder som kan tilsluttes mus (PC, android, linux, smart TV MAC book mv)

Føj til huskeliste
GlassOuse hovedstyret mus

GlassOuse hovedstyret mus

Tag GlassOuse på som et par almindelige briller og forbind via bluetooth (på samme måde som du forbinder fx headset). Du styrer musen ved at bevæge hovedet og klikker ved at bide i kontakten. Alternativt kan du klikke med en anden kontakt. Følsomheden kan indstilles på samme måde som en almindelig mus. Virker med windows, android, Linux og Smart TV

Føj til huskeliste
Seki Medium Fjernbetjening

Seki Medium Fjernbetjening

Meget brugervenlig og enkelt fjernbetjening med store taster, hvor der kan skiftes kanal og regulere lydstyrken. Til Seki Medium Fjernbetjeningen kan der kobles 2 enheder til, så man slipper for en masse forskellige fjernbetjeninger.

Føj til huskeliste
Joggle kontakt

Joggle kontakt

Stor kontakt med variabel indstilling af tryk. Kan varieres fra 200 g til 1,5 kg. Meget robust. 12 cm i diameter.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

RollerMouse Red, trådløs

RollerMouse Red, trådløs

RollerMouse Red, trådløs giver endnu større frihed og passer fuldstændig efter dine behov, og de mange funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Den har en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Derved minimere du antallet af klik.

Føj til huskeliste
RollerMouse Red

RollerMouse Red

RollerMouse Red kan tilpasses fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Den har en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Derved minimere du antallet af klik.

Føj til huskeliste
Aktuatorstyring / Toggle boks - TB2HS

Aktuatorstyring / Toggle boks - TB2HS

Muliggør at styre 2 aktuatorer via en udgang. Aktuator 1 og 2 tildeles fx joystickets frem eller tilbage position. Bevægelsesretningen skiftes ved at aktivere joysticket i samme retning som sidst. Aktuatoren kører i den ønskede retning mens joysticket holdes. TB2HS er uafhængig af om el-funktionerne styres af joystick, knapper eller andre enheder.

Føj til huskeliste
Aktuatorstyring / Tilt Controller - TC1

Aktuatorstyring / Tilt Controller - TC1

Til brugere, der ønsker at kørestolens sæde skal stoppe midlertidigt i en bestemt position. Modulet stopper når sædet befinder sig i indstillet position. For at fortsætte tiltet skal joysticket midterstilles og så aktiveres fremad. Modulet kan leveres med op til 4 sensorer. Kan anvendes som elektrisk endestop og begrænsning af aktuatorvandring.

Føj til huskeliste