Elektroniske hjælpemidler til betjening og styring af udstyr

Produkter til betjening og fjernstyring af elektrisk udstyr. Undtaget er styreenheder som tilbehør til andre hjælpemidler. Dør-, vindues- og gardinåbnere/-lukkere, se 18 21.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



TwoXTen infrarød fjernbetjening

TwoXTen infrarød fjernbetjening

Fjernbetjeningen har 10 knapper, der kan indstilles i to niveauer, så du har muligheden for at indlejre 20 forskellige funktioner i fjernbetjeningen. Hver af knapperne, kan have en optaget lyd tilkoblet. Så kan knappen for eksempel fortælle sluk lyset, hvis dens funktion er at slukke lyset i lejligheden.

Føj til huskeliste
LogicKeyboard ASTRA

LogicKeyboard ASTRA

Baggrundsbelyste taster giver forbedret kontrast og læsbarhed. Taster designet i Largeprint med høj kontrast, muliggør hurtigere, nemmere og mere præcis indtastning. Du kan tilpasse baggrundsbelysningens styrke med fem justeringsniveauer. Tastaturet har også to indbyggede USB-porte, og det er kompatibelt med Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 og 10.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Doro keyboard til tablet

Doro keyboard til tablet

Keyboard med mousepad. Kan gøre din Doro tablet til en lille mini bærbar computer. Kompatibel med Doro tablet.
Mousepad med touch.

Føj til huskeliste
Tastatur til ordblinde

Tastatur til ordblinde

Skriften på tastaturets taster er lavet med en særlig typografi udviklet af www.dyslexiefont.com, som gør det nemt at skelne bogstaverne: Tal, tegn og bogstaver er tunge i bunden, så det er nemmere at holde styr på hvad der er op og nedpå bogstavet samt små detaljer, særligt indrettet til at gøre det nemt at skelne bogstaver & tegn fra hinanden

Føj til huskeliste
Seki Grande fjernbetjening

Seki Grande fjernbetjening

Enkel universal fjernbetjening der kan styre to forskellige enheder. For eksempel to forskellige fjernesyn, ved at trykke på A eller B knappen.
Seki Grande bruger 2x AAA batterier, som ikke medfølger.

Føj til huskeliste
GEWA One

GEWA One

GEWA One er en omgivelseskontrol som hjælper dig med at styre dit hjem. Du kan betjene dit TV, musikanlæg, lamper, sengefunktioner, dørtelefon og automatiske døre.
Der er også mulighed for at sende tekstbesked og foretage opkald. Den kan betjenes vha. touchskærmen eller vha. en 0/1 kontakt. Symboler, farver og stemmeoptager hjælper med betjeningen

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

Seki Medium Fjernbetjening

Seki Medium Fjernbetjening

Meget brugervenlig og enkelt fjernbetjening med store taster, hvor der kan skiftes kanal og regulere lydstyrken. Til Seki Medium Fjernbetjeningen kan der kobles 2 enheder til, så man slipper for en masse forskellige fjernbetjeninger.

Føj til huskeliste
Joggle kontakt

Joggle kontakt

Stor kontakt med variabel indstilling af tryk. Kan varieres fra 200 g til 1,5 kg. Meget robust. 12 cm i diameter.

Føj til huskeliste

Jadea
Frederiksborgvej 5, baghuset st.
3450 Allerød

RollerMouse Red, trådløs

RollerMouse Red, trådløs

RollerMouse Red, trådløs giver endnu større frihed og passer fuldstændig efter dine behov, og de mange funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Den har en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Derved minimere du antallet af klik.

Føj til huskeliste
RollerMouse Red

RollerMouse Red

RollerMouse Red kan tilpasses fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Den har en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Derved minimere du antallet af klik.

Føj til huskeliste