Hjælpemidler til fritidsaktiviteter

Produkter til at fremme en persons deltagelse i enhver form for leg, idræt eller hobby eller andre former for fritidsaktiviteter. Redskaber til at træne bevægelse, styrke, balance og kondition, se 04 48.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Bankoplade

Bankoplade

Bankoplade i hvid plast med tydelige sorte tal og tydelig punktmarkering. Højre hjørne er afskåret, så man vender pladen rigtigt. Skridsikre gummi i alle 4 hjørner på bagsiden, som sikrer at pladen ligger stabilt på bordet. Leveres med lilla dækbrikker.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Taktile spillekort

Spillekort til blinde med taktile markeringer (symboler eller brailletegn). Kortene har almindelig trykte forsider (normal- eller magnaprint). Det er såledesmuligt, at blinde kan spille sammen med seende eller synshandicappede

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Svagsynsspillekort BICYCLE

Stor skrift og farvekontrast. Sparsort, klørlyseblå, rudergrøn og hjerterrød.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals