Produktserier - justerbar stol

I følgende produktserier indgår justerbar stol i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Motus CV

Motus CV

Motus CV er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Velegnet til transport i bil. Leveres med delte svingbare fodstøtter, tøjbeskytter på sidepanelerne og højdejusterbar ryg, der fås i 3 forskellige farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
R82 High-low udestel med gas og tilt - understel til x:panda

R82 High-low udestel med gas og tilt - understel til x:panda

Stellet er et robust stel som fås i farven sort, er højde- og vinkeljusterbart med gas. De mange tilpasningsmuligheder og det store tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse stolen nøjagtig til barnets behov for komfort og støtte. Fås også med el og som indestel.

Føj til huskeliste
R82 High-low indestel med el og tilt - understel til x:panda

R82 High-low indestel med el og tilt - understel til x:panda

Stellet er et robust stel som fås i farven sort, er højde- og vinkeljusterbart med el. De mange tilpasningsmuligheder og det store tilbehørsprogram gør det muligt at tilpasse stolen nøjagtig til barnets behov for komfort og støtte. Fås også med gas og som udestel.

Føj til huskeliste
VELA Hip Hop 100

VELA Hip Hop 100

Børnestol til skolen eller hjemmet. VELA Hip Hop 100 sæde- og ryg-pude er polstret med rengøringsvenligt betræk. Den håndbetjente centralbremse, giver sikker og nem fastlåsning af stolen. Er meget anvendelig såvel i skole som i hjemmet. Sæde- og ryg-pude kan udskiftet når barnet vokser. Brugervægt op til 60 kg. Stort tilbehørs program.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Start M6 Junior

Start M6 Junior

Let og smidig krydsrammestol til børn med mange justeringsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram, der giver god mulighed for løbende tilpasning og genanvendelse. Har som standard justerbar sædehøjde, sædevinkel og ryghøjde, aftagelige og svingbare fodstøtter, højdejusterbare/aftagelige armlæn, robust nylon polstring.

Føj til huskeliste
Start M4 XXL

Start M4 XXL

Letvægts standard kørestol med mange indstillingsmuligheder og stor fleksibilitet. Variabel sædedybde og ryghøjde. Højdejusterbare armlæn som kan slås væk. Fodstøtterne er delte, vinkelindstillelige og aftagelige, men kan også svinges ind under kørestolen. Mulighed for rygstabilisering. Mulighed for montering af dobbeltkryds.

Føj til huskeliste
Karma 737-L el-scooter

Karma 737-L el-scooter

En stabil stærk el-scooter med stor motorkraft og lang kørestrækning. Fuldt affjedret. Programmerbar hastighed. Lys, bliklys og stoplys. Drejesæde med justerbar sæderyg, monteret på glideskinne. Trinløst justerbart styr. Med håndbremse. Stor motorkraft. Leveres inkl. frontkurv (stor) og sidespejle.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Dalton Low

Dalton Low

Ultralet, skræddersyet og aktiv kørestol med svingbare aftagelige fodstøtter og lav sædehøjde. Specielt velegnet til brugere, som ønsker at gå stolen frem. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås både fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
KIDS SWISS-TRAC Kørestolstraktor

KIDS SWISS-TRAC Kørestolstraktor

Stærk kørestolstraktor til børn fra 7 år. Kompakt, robust, nem at betjene. Ingen forflytninger, klik på og kør. Kippsikker, ideel for ujævn terræn. Sikkerheden er i top. Nem at transportere. Beslag monteres på kørestol. Beslag findes til næsten alle stole. Hastighed: Justerbar op til 6 km/t. Stigning/hældning: Max. 20. Rækkevidde: 15-25 km

Føj til huskeliste

WAYUP ApS
Fyrmestervænget 19
6710 Esbjerg V

Tukan A

Tukan A

Tukan A er en let, elegant og diskret kørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen. Fås med valgfri justerbarhed fx justerbart balancepunkt og højde- og vinkeljusterbar folderyg skræddersyet Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Høj stabilitet og lav nettovægt.

Føj til huskeliste