Produktserier - justerbar stol

I følgende produktserier indgår justerbar stol i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Malmstolen 7000 med nakkestøtte

Malmstolen 7000 med nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. I ryglænet er fire elastiske bånd, der gør at ryglænet former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver særdeles god vægtfordeling. Med et synkronvip, der giver konstant kontakt med ryglæn. Nakkestøtte

Føj til huskeliste
Malmstolen R7 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolen R7 med Dux-sæde og nakkestøtte

Malmstolens princip bygger på støtte, aflastning, afslapning og bevægelse. Stolen har et ryglæn, der former sig efter brugerens naturlige rygform og støtter samt aflaster ryggen. Dux-Pascal spiralsystem i sædet giver god vægtfordeling. Med et synkronvip, der giver konstant kontakt med ryglæn. Højdejusterbar nakkestøtte.

Føj til huskeliste
Varilite Icon rygsystem Deep

Varilite Icon rygsystem Deep

Rygsystem med kombineret luft/skum. Icon rygsystem er nemt og hurtigt at montere og justere, så ryggen placeres præcis hvor det ønskes.

Føj til huskeliste
Netti 4U CEDS

Netti 4U CEDS

Identisk med Netti 4U CED, men 5 cm kortere. Kørestolen er velegnet til korte brugere. Kørestol med erg. løsninger, lav totalvægt og lille totalbredde. Lev. med aftagelig Uno rygpude, vinkeljusterbar ryg, sædetilt, opklappelige armlæn, UNO sædepude, stropryg og vinkeljusterbar kørebøjle samt hovedstøtte. Stort tilbehørsprogram.
Brugervægt 130 kg

Føj til huskeliste
Kørestolspuder med justerbar siddedybde

Kørestolspuder med justerbar siddedybde

Kørestolspuder med stofbetræk og skridsikker underside, der er lavet sådan at siddedybden kan justeres. Dette gøres ved at skummet kan skæres til i dybden samtidig med at betrækket kan tilpasses i dybden. Kan reguleres fra 42-48 cm.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Cavalier FF 08

Cavalier FF 08

Stabil gangvogn, lille venderadius til brug inde og ude på fast, jævnt underlag. 6 str, fra 2 år. Styres med ben/torso. Frit roterende forgafler, nedfældbar sadel, kropsstøtte, håndtag og -bremse. Valg: cykelsadel/viscount bådsadel, ind. opbygning af kropsstøtte, sidestøtte i PUR/flad plade, rygstøtte, antitip, benskilleplade.

Føj til huskeliste
Farstrup Home Care, Home-Line Extra

Farstrup Home Care, Home-Line Extra

Farstrup Home-Line Extra har justerbare armlæn. I laveste position muliggør det en sideværts indstigning. Herudover kan armlænet stilles i 3 højder normalposition samt 4 cm og -4 cm. Stolen kan udstyres med motor, hjul, opladeligt batteri, kørehåndtag, fodplade og oppustelig lændestøte. Home-line Extra kan indstilles trinløst i sæde og ryg.

Føj til huskeliste

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø

KIGA kassestol

KIGA kassestol

KIGA kassestol har et rundt sæde med indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger dine bevægelser, uanset om du læner dig fremad, til siden eller bagud. Det bevægelige sæde afhjælper samt forebygger rygproblemer ved kassearbejde. Stolen er enkel og nem at betjene. Stolen har en fodring med Ø 50cm, så der er plads til fødderne.

Føj til huskeliste
Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol m. lav ryg

Tango kontorstol med lav ryg har indbygget Ergo Top, der gør at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den stadige bevægelse afhjælper og forebygger rygproblemer. Tango lav er god til personer af lidt kraftig bygning og op til 180 cm i højden.

Føj til huskeliste
Lezgo m. rundt sæde

Lezgo m. rundt sæde

Lezgo kontorstol har indbygget Ergo Top, der gør, at sædet følger den siddendes bevægelser, uanset om man læner sig fremad, til siden eller bagud. Den dynamiske siddestilling afhjælper og forebygger rygproblemer. Lezgo er især velegnet til personer af almindelig kropsbygning og det runde sæde passer især mindre personer rigtigt godt.

Føj til huskeliste