Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Læg/slope pude Junior/Barn

Læg/slope pude Junior/Barn

Læg/slope pude Junior/Barn pudens form er med til at forebygge fejlstillinger som adduktion og abduktion omkring knæ. Den kan med fordel anvendes sammen med Skøde pude small NTG05, Skøde pude large NTG06 eller U-pude med slope NTG02. På den måde forebygges fejlstillingen fra bækkenet, som altid er det primære udgangspunkt for fejlstillinger.

Føj til huskeliste
Søhest pude Junior/Barn

Søhest pude Junior/Barn

Søhest pude Junior/Barn Puden gør det muligt at lave en stabil sidelejring og lejring med én og samme pude. Det er nemt at foretage en omlejring fra 70 grader til 30 grader. Puden kan også benyttes til 135 graders lejring, her placeres den fortil.

Føj til huskeliste
Halvcirkel ørepude

Halvcirkel ørepude

Puden forhindrer tryk på øret. Udformningen skaber ligeledes mulighed for at benytte puden til fritlægning af et mindre område, eksempelvis særligt udsatte knoglefremspring. Samtidig fordeles trykfordelingen omkring det udsatte område.

Føj til huskeliste
Heel Up Kids medium

Heel Up Kids medium

Heel Up Kids Medium er en en-patient hæleløfter til trykaflastning af hæl hos sengeliggende børn. Passer til brugere med underben 26 cm, og med en fod omkring 15 cm. Det vil typisk svare til børn på 1 4 år.
Heel Up Kids er oppustelig og beklædt med nonwoven filt, som er hudvenlig, fugtabsorberende, varmetransporterende.

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

CareBidets JHC4000plus

CareBidets JHC4000plus

JHC4000plus er et douchetoilet i et design, som passer ind i ethvert badeværelsemiljø. Toilettet er udstyret med en række funktioner som fx natlys, lugtudsugning, automatisk rengøring af dysearm og naturligvis vaske- og tørrefunktion med justerbar dysearm. Stort tilbehørsprogram tilbydes.

Føj til huskeliste

Bano Life ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia

Nakkepuder, pølle og hovedstøtte til operations og intensivpatienter

Nakkepuder, pølle og hovedstøtte til operations og intensivpatienter

Nakkestøtte og pølle i formbar granuleret skum og nakkepude med sidestøtte er blød formstøbt skum. Puder former sig og stabiliserer hovedet under operation. Med sort COMFOR OP-betræk med limede sømme. Skum og betræk kan maskinvaskes v.95C og autoklaveres v.134C samt tørretumbles. Rengøring m. sæbevand, alkoholopløsning eller klordesinficering.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

Hoved stabilisator Small

Hoved stabilisator Small

Puden sikrer små, men vigtige stillingsskift.
Puden har et hav af anvendelsesmuligheder. Den kan nemt benyttes til udfyldelse af hulrum i forbindelse med fejlstillinger og kontrakturer. Den kan også benyttes til at skabe lændesvaj ved tendens til bagud roteret bækken,
hvilket skaber en bedre siddende stilling i seng og stol.

Føj til huskeliste
Cylinder pude

Cylinder pude

Puden kan benyttes som stabilisator under knæene for at undgå shear i forbindelse med rygleje/semifowler
og i sideliggende leje i ryggen. Den er også meget anvendelig mellem knæene og eller fortil i sideleje til
den urolige bruger, som har brug for tryghed og SI-stimulation.

Føj til huskeliste
Oval pude

Oval pude

Oval puden er tiltænkt som en støttepude, hvilket giver mange muligheder i forhold til udfyldning af hulrum mellem krop og underlag. Puden kan bruges til at skabe mikrostimulation, hvor vi ved selv små justeringer, ved at lade den lille pude vandre ændrer på trykfordelingen og herved forebygger tryksår.

Føj til huskeliste
Læg/slope pude

Læg/slope pude

Læg/slope pudens form er med til at forebygge fejlstillinger som adduktion og abduktion omkring knæ. Den kan med fordel anvendes sammen med Skøde pude small varenr. NTG05, Skøde pude large varenr. NTG06 eller U-pude med slope varenr. NTG02. På den måde forebygges fejlstillingen fra bækkenet, som altid er det primære udgangspunkt for fejlstillinger.

Føj til huskeliste