Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
TrustCare, Let´s Dream indendørs rollator

TrustCare, Let´s Dream indendørs rollator

Let rollator fra Trust Care. Den er special designet til brug indendørs. Der medfølger en bakke. Den har usynlige bremser, der er skjult inde i stellet. Der medfølger en sort bakke. Håndtaget er beklædt med blødt skumgummi. Den er udstyret med parkeringsbremser. Rengøring: Vask rollatoren med lunkent vand og lidt rengøringsmiddel fx sulfo.

Føj til huskeliste
Vario Cover XL

Vario Cover XL

Til bariatriske senge/madrasser og ekstra brede vinger til at stabilisere coveret på madrassen. Topcoveret monteres let med elastikker omkring madrassens hjørner uden at løfte. Elastikkerne sikrer at coveret passer på madrasser af forskellig højde. 10 cm antiskrid i begge sider samt et permanent glidemateriale i hele coverets længde.

Føj til huskeliste
Rollatorstativ til cykel

Rollatorstativ til cykel

Dette rollatorstativ kan monteres på Viktor og Viktoria cyklerne.
Her kan du let, have din rollator med når du er på cykeltur. Rørbærringsbeslagene monteres omkring forbroen. Den medfølgende strop monteres omkring styrstammen. Juster beslagene så de passer til brugerens rollator.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

SITE-ON OUSE-MESH

SITE-ON OUSE-MESH

Site-on sejl for brugere som har behov for at sidde længere tid på sejlet. Udformning hindrer uhensigtsmæssig rotation under løft.
Materialet gør brugerens krop i stand til at ånde. Sejlet skal ligges på i liggende stilling og anvendes ved løft fra liggende til siddende stilling.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Kidevo Adapt

Kidevo Adapt

Kidevo Adapt er en undervogn med tilt- og vippefunktion, der passer til mange forskellige siddesystemer og formstøbte sæder. Understellet fås i tre størrelser, hvor hver enkelt kan øges med op til 10 cm.

Føj til huskeliste
Kidevo Prime.t

Kidevo Prime.t

Kidevo Prime.t er en fastrammekørestol, som kan følge brugerens vækst, helt fra 2 år og op til voksenalderen. Kørestolen har et vippesystem, der kan vippe fra 10 grader fremad til 50 grader bagud.

Føj til huskeliste
Kidevo Prime

Kidevo Prime

Kidevo Prime er en fastrammekørestol med en ramme, som kan følge brugerens vækst, helt fra 2 år og op til voksenalderen. Kørestolen kan justeres i højde, bredde og dybde.

Føj til huskeliste
Kidevo Mini.t

Kidevo Mini.t

Kidevo Mini.t er en letvægtskørestol designet specielt til at følge barnet fra tidlig barndom. Kidevo Mini.t har en tilt- og vippefunktion, som er god til brugere, der har behov for aflastning i løbet af dagen. Da der ikke er nogen gasfjeder, er stolen lettere, hvilket gør det nemt for stolen at vippe op til 5 grader fremad og 40 grader bagud.

Føj til huskeliste
Kidevo Mini

Kidevo Mini

Kidevo-kørestole er individuelt udformet til det barn, der vil vokse og trives i det. Med nem håndtering og en bred vifte af justeringsmuligheder er Kidevo-kørestole fuldt justerbare, efterhånden som dit barn vokser og designet til løbende at tilpasse sig dit barns skiftende behov.

Føj til huskeliste
Løs Ryg

Løs Ryg

Ryg uden hængsler - en del af vores produktsortiment til OPTIMIST CLASSIC.

Føj til huskeliste