Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
MyPlus

MyPlus

Stærk og solid stol til den bariatriske bruger. Konstruktion hvor drivhjulet placeres i center af brugeren så stolen er nemmere at køre både for bruger og hjælper. Bygges på mål efter ønske med mulighed for individuel tilpasning. Justerbar sædedybde og ryghøjde samt forskellige typer benstøtter. Brugervægt op til 250 kg. Valgfrie farver.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Krykke junior grå

Krykke junior grå

Denne krykke er specielt udviklet til unge eller mindre voksne. Beregnet som ganghjælp til personer, der er kommet til skade eller har nedsat bevægelsesfunktion. Kan højdeindstilles ved at trykke låseknappen på benet ind. Den er fremstillet i letvægtsmaterialet aluminium og vejer derfor kun 410 g. Krykken er udstyret reflekser og dupsko.

Føj til huskeliste
Gåstol med siddepose

Gåstol med siddepose

Gåstol til børn, der har brug for en stabil og sikker støtte ved bevægelsestræning. Lavet af stål og lakeret med en holdbar blå/rød pulverlakering. Udstyret med fire hjul og en aftagelig siddepose. Siddeposen er med velcrobånd i siderne, som gør det nemt at justere størrelsen på posen. Siddeposen sider fast på stativet med kraftige trykknapper.

Føj til huskeliste
Gangstativ til junior - højdejustérbart

Gangstativ til junior - højdejustérbart

Gangstativ til unge eller små voksne. Benene på gangstativet kan højdejusteres fra 73 til 85 cm. Er fremstillet i aluminium. Det er beregnet som gangstøtte ved skader eller øvrige nedsættelser i bevægelsesfunktionen. Gangstativet kan bruges permanent eller ved genoptræning. Vask ved max 85 grader i max 3 min.

Føj til huskeliste
Gangstativ til børn - højdejustérbart

Gangstativ til børn - højdejustérbart

Gangstativ/gangbukke til børn kan højdejusteres. Det er lavet i aluminium, som gør det stærkt og stabilt. Til børn med skader eller nedsættelser i bevægelsesfunktionen. Anvendes på et plant underlag, da max brugervægt er beregnet ud fra, at alle fire ben er i gulvet. Kan vaskes med alkalisk sæbeopløsning, pH 5-9. Vask ved max 85 grader i max 3 min.

Føj til huskeliste
Wingus

Wingus

Wingus er en sid- og kør el-kørestol. El-kørestolen er baghjulstrukken, og er egnet til både indendørs og udendørs kørsel. Wingus rammedesign sikrer en behagelig køretur og stødafdæmpning på vejen. Ryggen er nedfældbar, armlæn opklappelige, fodstøtte højdejusterbar samt sædedybde indstillelig.
Hastighed 7,2 km/t

Føj til huskeliste
Headaloft

Headaloft

Headaloft holder hovedet komfortabelt og stabilt uden at begrænse bevægelse. Passer til alle sidde -og mobilitets enheder der er udstyret med en hovedstøtte. Er en løsning som et supplement til hovedstøtte, når der er brug for mere støtte og stabilitet til hovedet i den siddende stilling.

Føj til huskeliste
Edison multijusterbar nakkestøtte

Edison multijusterbar nakkestøtte

Edison multijusterbar nakkestøtte kan indstilles i alle retninger, nem at justere uden brug af værktøj. Puden er fyldt med krøjer kugler og latex skum. Puden er opdelt i 4-kamre og er udstyret med lynlås hvilket gør det nemt for påfyldning af ekstra fyld.

Føj til huskeliste
Ventus

Ventus

Ventus er en praktisk og solid fastrammekørestol til både små og store brugere. Rammen er fremstillet i letvægtsmaterialer og holdbare komponenter. Kørestolen har en række kombinations- og justeringsmuligheder, der sikrer tilpasning til brugerens behov i en aktiv hverdag med skiftende behov. Er med nedfoldelig ryg.

Føj til huskeliste
Light Turner Soft

Light Turner Soft

Light Turner Soft er et tolags satin træklagen, som kombineret med Light Cover udgør et satin vendesystem. Der er i alt 12 (M) eller 16 (L) greb i hele Turnerens længde, som kan bruges manuelt eller med lift. Light Turner Soft minimerer friktion og risikoen for vævskader ved forflytning i sengen.

Føj til huskeliste