Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Wing Back Hawk

Wing Back Hawk

Multijusterbart rygsystem, der monteres på kørestolen Hawk fra Wolturnus. Rygsystemet er en udgave af ILSA, som er udviklet til Hawk kørestolen. Rygsystemet fås med 3, 5 eller 7 cm fremspring og giver støtte samt kan anvendes til at korrigere siddestillingen.

Føj til huskeliste
Drejepude

Drejepude

Drejepuden hjælper dig let ind i en bil, fra sengen ud/ind, eller rundt på stolen. Læg drejepuden i sengen, stolen eller på bilsædet, sæt dig lige ned og drejepuden vil hjælpe dig rundt med hele din krop, dine ben svinges med rundt. Puden består af to lag, som er sat sammen på midten, indersiden på de to lag er glatte, så de glider let mod hinanden

Føj til huskeliste
TurnAid Fodbetjening

TurnAid Fodbetjening

TurnAid T3 og T4 el-vendesystem kan monteres med fodbetjening. Dette vil lette betjeningen af systemet. Herved frigives begge hænder til at støtte/guide borger på en nænsom måde. Fodbetjening kan anvendes sammen med de 2 stk. håndbetjeninger. Der kan monteres op til 2 stk. håndbetjeninger og 2 stk. fodbetjeninger på samme system.

Føj til huskeliste

Danrehab a/s
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring

Auto Slide Velour - Glidepude

Auto Slide Velour - Glidepude

Auto Slide aflaster borger med fx ryg-, bækken- eller hoftesmerter ved ind- og udstigning af bil.

Føj til huskeliste
Rescue Master

Rescue Master

Rescue Master er ideel til at hjælpe brugeren over afstande fx ved fald på gulv, hvor det ikke er muligt at komme til med gulvlift eller over på en mekanisk løfteanordning.
Rescue Master har et exceptionelt godt glid samt forstærkede kanter, som sikrer et godt greb under forflytningen.

Føj til huskeliste
Alfa-Flex

Alfa-Flex

Letvægter kørestol
Foldebar.
Kan lægges i begagerum.
Vaskbart sædebetræk.
Smart design.
Lille venderadius.
lithium batteri.
Ingen affjedring.
USB Ladestik.

Føj til huskeliste
P312

P312

Nem at vende fra forhjuls- til baghjulstrukket, sædet drejes 180 grader. Designet specielt til max køreegeskab i smalle passager. Lille venderadius. Lav sædehøjde giver stabilitet. Ideel til både inde og ude.

Føj til huskeliste
Comde Markeringsstok

Comde Markeringsstok

Slank og elegant hvid markeringsstok med refleksbehandlet overflade. Håndtag fremstillet af voksbehandlet bøgetræ og formet med behagelig holdeflade for fingre. Øverst på håndtag er en elastik håndrem. Stokkene består af flere led og kan foldes sammen så den kan gemmes væk i lomme. Har cylinderspids. Stokkene fås i længder fra 85 cm til 117 cm

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals

Engangssejl Micro Plus

Engangssejl Micro Plus

Engangssejlet Active Micro er et toiletsejl som er velegnet til siddende forflytninger med fokus på hygiejneopgaver og toiletbesøg.
Sejlet er designet med stor åbning i bunden, hvilket muliggør adgang til beklædning, mens brugeren stadig sidder i sejlet. Active Micro bruges i situationer, hvor sejlet skal være let at sætte på og tage af igen.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Tetragreb for quick release aksel

Tetragreb for quick release aksel

Ergonomisk greb for alle quick release aksler i 12mm eller
greblet er designet så brugere med begrænset hånfunktion, f.eks tetraplegikere. Grebet udløses ved og skubbe eller tippe det store håndtag ned i vandret hvorefter kørestolshjulet let afmonteres.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg