Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Küschall KSL 2.0

Küschall KSL 2.0

Küschall The KSL 2.0 er en optimeret superlet custom-made kørestol med ultrastærk helstøbt hydroform ramme og designet til den erfarne, aktive bruger. Alt overflødigt er skåret væk og tilbage er en minimalistisk stol med de bedste køreegenskaber. Når lethed og topkvalitet indgår i Küschalls høje krav om en elegant og holdbar stol.

Føj til huskeliste
B2-MOVER BOOSTER

B2-MOVER BOOSTER

B2-MOVER BOOSTER er den nyeste opdaterede version af B1 MOVER BOOSTER. Det er stadig en lille og smart letvægts hjælpemotor for standard og foldbare kørestole. Men der nu kommet et betjeningsvenlig betjeningspanel, til montage på kørestolens armlæn eller på hjælperens / skubberens håndtag. Montage er nem og enkel, ved hjælp af gummi montagebånd.

Føj til huskeliste

b.p.electronic ApS
Troensevej 19 B
9220 AALBORG ØST

Blumil Go

Blumil Go

Med Mobilscooter Blumil GO kan du på få sekunder konvertere din kørestol om til en el-scooter.
Gennemtestet produkt
Udviklet ved samarbejde af bruger og ingeniører
Materialer i høj kvalitet
Kan nemt foldes sammen og medtages
Kan bruges af alle aldersgrupper
Batteri med lang levetid og oplades hurtigt
Min. 25 km kørsel på en opladning

Føj til huskeliste
Matrx E2 rygserie dyb

Matrx E2 rygserie dyb

Matrx E2 rygserie er til den kørestolsbrugeren med behov for moderat til god støtte. Matrx E2 dyb ryg har en lav vægt,giver stabil og komfortabel støtte og god bevægelsesfrihed. Matrx E2 dyb ryg leveres i forskellige størrelser, aflastende polstring og er justerbar i højde,dybde, horisontal og vertikal vinkel for at give bedst mulig positionering.

Føj til huskeliste
Guppy G2

Guppy G2

Guppy G2, er en opdateret model af Guppy både ifht. konstruktion og design. Rammen er forstærket. Guppy G2 har en ny og forbedret fodstøtte-serie samt et nyt design på armlænene. Højere skubbebøjle for bedre køreergonomi. Mulighed for cambervinklede drivhjul. Guppy G2 er lakeret i mat sort.

Føj til huskeliste
Master Vario Cover

Master Vario Cover

Master Vario Cover er et brugervenligt madrascover.
Topcover med elastik i alle fire hjørner og vinger under madrassen. Passer til skum- og vekseltryksmadrasser.

Føj til huskeliste
Light Cover

Light Cover

Light Cover kan bruges for sig selv eller i kombination med Light Turner for at få et let, all-way vendesystem, som glider optimalt.
Light Cover har elastikker hjørnerne og en flap i hver side, som er let at montre uden at skulle løfte på madrassen.
Coveret ligger optimalt på madrassen under brug.

Føj til huskeliste
ANATOM Stok - med anatomisk greb

ANATOM Stok - med anatomisk greb

ANATOM Stokken med anatomisk greb er specielt egnet til brugere med svage hænder eller håndled. Den giver en naturlig komfort og god støtte i hånden. Har 10 trin for indstilling af højden. Er udført i meget let aluminium og sælges enkeltvis til enten venstre eller højre hånd. Tilladt brugervægt fra 125 - 175 kg alt efter model. Diameter Ø: 22/19 mm

Føj til huskeliste
Prime TC Transportstol

Prime TC Transportstol

Transportstol i åbent design med fast ramme uden aftagelige dele. Lodrette forlængede håndtag giver en ergonomisk arbejdsstilling for ledsageren sammen med den fodbetjente centralbremse. Fodstøtter kan slås bagud for sikker adgang til stolen. Transportstolen kan stakkes og har fastmonteret anti tyveristang, som også fungerer som dropstativ.

Føj til huskeliste
BIG 150 Albuestok m/indstillelig albuestøtte

BIG 150 Albuestok m/indstillelig albuestøtte

BIG 150 er en albuestok, der skaber tryghed for brugere med nedsat gangfunktion. Har et ergonomisk korrekt håndgreb, patenteret kliklåsesystem, 3 indstillingsmuligheder for højden af albuestøtten. Er udført i meget let aluminium. Sælges enkeltvis

Føj til huskeliste