Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
GHZ løftemodul

GHZ løftemodul

GHZ er et diskret og næsten usynligt loftliftsystem, der muliggør sikre og komfortable løft og et ergonomisk sikkert arbejdsmiljø for plejepersonalet. Løftemodulet kører inde i traversskinnen, hvilket giver ekstra løftehøjde, der kan være en afgørende faktor i rum med lav loftshøjde. Det enkle design gør, at systemet er nemt at rengøre.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

INDENDØRS ROLLATOR - SCANDINAVIAN BUTLER fra byACRE

INDENDØRS ROLLATOR - SCANDINAVIAN BUTLER fra byACRE

Indendørs rollator som passer naturligt ind i et hvert hjem. Stabil og yder støtte både til at komme rundt og ved oprejsning fra stol eller sofa.

Føj til huskeliste
M3 Corpus R-net

M3 Corpus R-net

M3 Corpus er beregnet til mere. Den kompakte base giver manøvredygtighed på trange steder uden at gå på kompromis med ydeevnen. Endnu mere funktionalitet er nu mulig med forbedret stabilitet i forskellige siddestillinger. Med de kraftige LED-lys, den øgede rækkevidde og batterilevetid på den nye, farverige M3 Corpus får du meget mere.

Føj til huskeliste
Amputationssejl

Amputationssejl

Anvendes til brugere med reduceret fysisk funktionalitet, og brugere med behov for støtte af overkroppen. Der er benstropper for yderlige fastspænding brugeren. Anvendes til at løfte en person med funktionsnedsættelse på sygehuse, plejeboliger, genoptræningscentre og i det private. Udviklet til både mobile personløfter, lofthejsesystemer e.l.

Føj til huskeliste
El-Scooter GO-EL 950

El-Scooter GO-EL 950

GO EL 950 Danmarks største el scooter. 2x100 Ah batterier. Fuld affjedring på alle 4 hjul, en stærk el-scooter med stor motorkraft på 1400 watt, lang kørestrækning op til 90 km. Max brugervægt op til 200 kg. Drejbart deluxe sæde. Hastighed op til 15 km/t, Digitalt kontrolpanel, Km tæller, Dansk CE-Mærket, Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
KIDSflex

KIDSflex

KIDSflex er original tyskproduceret produkt .Stolen findes i 3 størrelser og de dækker brugervægt fra 8-75kg.KIDSflex er godt polstret og giver højeste siddekomfort samt optimal støtte.Trinløst rygvinkel og siddedybdejustering er med i startpakken.Stort tilbehørsprogram i højeste kvalitet.
KIDSflex leveres også i speciale mål, hvis behov for det.

Føj til huskeliste
IPAI NXT

IPAI NXT

IPAI-NXT er den nye stol fra Britax-Römer som er modificeret og videre udviklet af tyske firma Hernik.
5-punkt sele, trinløst rygvinkelindstilling hvilken er standard hos IPAI NXT samt mange indstillingsmuligheder og stort tilbehørsprogram som drejekonsol,sidestøtter i aluminium o.s.v. gør at stolen kan tilpasses til børn i forskellige mål og vægt.

Føj til huskeliste
Hero NXT

Hero NXT

I-Size, Baby-Autostol fra Britax-Römer. Stolen er videreudviklet på Dual-Fix basen. Den kan dreje 360 grader og barnet kan sidde mod eller imod køreretningen. 0-18 kg.
Tilt,Drejeadapter,5-punkt sele,gradvist aftagelige indsæts,ISOFIX-adapter er med i startpakken og startprisen.
Sidestøtter i aluminium som tilbehør.
Nu også godkendt efter R129.

Føj til huskeliste
El-Scooter Smart-El 420

El-Scooter Smart-El 420

Smart-El 420 Enkelt og driftsikker.
Rækkevidde op til 40 km.
Max. brugervægt.130 kg.
Hastighed op til 12 km/h.
Mål L 135 x B 65 x H 118 cm.
Motor størrelse 800 Watt.
Justerbar styr.
Vægt med batterier 115 kg.
Drejesæde.
Enkelt betjening.
Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
Smart-El 310

Smart-El 310

Enkel og driftsikker 3-hjulet el-scooter

Føj til huskeliste