Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Invacare Storm4 Max

Invacare Storm4 Max

Storm4 Max er udviklet så den lever op til kravene hos store brugere.
Med Storm4 Max er der lagt stor vægt på at opnå en velproportioneret, komfortabel og sikker el-kørestol for brugere op til 220 kg. Chassiet er konstrueret til at give god vægtfordeling. Affjedringen er afstemt til brugervægten og dele som armlæn og benstøtte, er forstærket.

Føj til huskeliste
Nurmi Neo børnerollator

Nurmi Neo børnerollator

Nurmi Neo er en rollator for børn, som placeres bag kroppen og er åben i gangretningen. Understøtter en aktiv oprejst kropsholdning og en naturlig gang. Reverseringsstop hindrer, at Nurmi Neo utilsigtet ruller baglæns. Kan vokse med barnet. Skubbehåndtagene er justerbare i højde og dybde. Sammenklappelig for let transport og opbevaring.

Føj til huskeliste
Stricker ElectroDrive Lipo Smart Para

Stricker ElectroDrive Lipo Smart Para

Håndcykel med hjælpemotor til montering på næsten alle typer fastramme kørestole. Der skal ikke monteres beslag på kørestol. Brugeren kan på få sekunder montere cyklen på kørestolen. Standard modelen leveres med de nye effektive 36V LiPoMn batterier samt 8 eller 24 gear. Cyklen har 20 tommer hjul men kan leveres med 24 tommer hjul.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

R82 Mustang ganghjælpemiddel

R82 Mustang ganghjælpemiddel

Mustang er et ganghjælpemiddel beregnet til barnet med behov for ekstra støtte. Mustang er hovedsagligt udviklet som et fremadvendt ganghjælpemiddel, men kan også bruges som et bagudvendt ganghjælpemiddel. Mustang leveres i 4 størrelser og er velegnet for børn mellem ca. 2 - 18 år. Bredt tilbehørsprogram.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

VELA Blues 210 el-kørestol - centerdrevet

VELA Blues 210 el-kørestol - centerdrevet

VELA Blues 210 er en kompakt, all-around el-kørestol der passer til de flestes behov også brugeren, med en aktiv livsstil, som fx arbejde eller uddannelse. Den er velegnet til kombineret inde- og udebrug, da stolens affjedring sikrer komfort og gode køreegenskaber. Stolen er centerdrevet hvilket er en stor fordel på steder med minimal plads.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

W5 XXL

W5 XXL

W5 XXL er en ultralet fastrammekørestol udviklet til brugere, hvis høje vægt og store fysiske styrke stiller krav til en forstærket ramme med ekstra afstivning. Fås som fuldt justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Kan tilpasses en brugervægt op til 250 kg.

Føj til huskeliste
W5 D

W5 D

Ultralet fastrammekørestol til den aktive bruger med behov for løbende tilpasning af siddestillingen og let adgang til stolen ved ind- og udstigning. Med delte opklappelige højde- og vinkeljusterbare fodplader, justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og aftagelige sidestykker. Fås som standardmodel og skræddersyet.

Føj til huskeliste
W5 K

W5 K

Ultralet fastrammekørestol med højt monteret fodstøtte til brugere med kort benlængde. Fås som standardmodel med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodplade og aftagelige sidestykker eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast.

Føj til huskeliste
Karma 731 el-scooter

Karma 731 el-scooter

Velkendt, gennemprøvet og driftssikker all-round Karma el-scooter i nyt, smart og tidløst design. Forbedret affjedring, bredere aksler og lille venderadius. Leveres med lader, sidespejle og frontkurv. Mulighed for tilkøb af stænklapper.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

W5 S

W5 S

W5 S med buede rammerør giver et let og elegant udseende og gør det nemt at få denne ultralette, skræddersyede aktive kørestol ind i bilen. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Til den rutinerede bruger. Fås fuldsvejset eller justerbar.

Føj til huskeliste