Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Fønix 414

Fønix 414

Fønix 414 er stærk og robust, men er samtidig en handy el-scooter med fremragende køreegenskaber. Store hjul og en overlegen affjedring gør den velegnet i alle slags terræn. Med en rækkevidde på op til 50 km er de flestes kørselsbehov dækket. Er du en størrelse XXL, er det ikke noget problem: op til 227 kg. En rigtig slider med stor komfort.

Føj til huskeliste
Fønix 413

Fønix 413

Fønix 413 er stærk og robust, men samtidig en handy el-scooter med fremragende køreegenskaber. En lille venderadius gør den meget let at komme rundt med - også i butikker, og en overlegen affjedring gør køreoplevelsen helt speciel og behagelig. Kan klare en personvægt på op til 205 kg og med en rækkevidde på op til 50 km, er de fleste dækket ind.

Føj til huskeliste
Fønix 314

Fønix 314

Fønix 314 er stærk og robust. Med 15 km/t kommer du frem i verden. De 4 hjul sikrer en stabil kørsel, og med en god affjedring opnår du en behagelig køreoplevelse. Er du størrelse XL, klarer den også det - op til 181 kg. En stærk allround el-scooter med stor komfort.

Føj til huskeliste
Fønix 214

Fønix 214

Fønix 214 er en mindre, men stærk og robust el-scooter. De 4 hjul, alle med affjedring, giver en behagelig og stabil kørsel. Motoren på 700 W giver overskud, og den kan klare op til 136 kg med en fart på 12 km/t. Til dig uden det helt store kørselsbehov, men alligevel gerne vil have en stabil og driftssikker maskine.

Føj til huskeliste
Fønix 213

Fønix 213

Fønix 213 er en mindre, men stærk og robust el-scooter. En lille venderadius gør den velegnet i butikker. El-scooteren har en kraftig motor på 700 W med en rækkevidde op til 36 km. Kan klare en personvægt op til 180 kg. Denne el-scooter er til dig, der skal have en mindre, men alligevel overlegen maskine, der kan bruges til alle formål.

Føj til huskeliste
ProSerie hovedstøtter

ProSerie hovedstøtter

ProSerie er en modulopbygget hovedstøtteserie. Man kan få bare en enkel støttepude og op til fire støttepuder.
Puderne fås i forskellige størrelser, udformninger og til udførelse af forskellige funktioner, netop for at man kan få så meget eller så lidt støtte, som der er brug for og som løbende kan tilpasses, og genbruges.

Føj til huskeliste
Bensejl

Bensejl

Bensejl anvendes til at løfte et ben ved hjælp af en mobil personløfter eller loftlift. Anvende i forbindelse med forskellige former for pleje. Materialet er polyester med en mindre polstring med en opkradset polyester indvendig. Max brugervægt 150 kg.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Start M2

Start M2

Letvægt kørestol med mange indstillingsmuligheder og et bredt tilbehørsprogram. Med justerbar ryghøjde og sædedybde, aftagelige/svingbare benstøtter og højdejusterbare/aftagelige armlæn byder denne stol på stor fleksibilitet og er derfor velegnet til brugere med behov for løbende tilpasning og til genanvendelse. Hjælpemotor kan eftermonteres.

Føj til huskeliste
Hi-low udendørs understel, hydraulik

Hi-low udendørs understel, hydraulik

Udendørs understel med hydraulisk hi-low funktion styret med fodpedal fra 32,5-61,5 cm. 12 drivhjul. 5 forhjul.

Føj til huskeliste
Hi-low indendørs understel, hydraulik

Hi-low indendørs understel, hydraulik

Indendørs understel med hydraulisk hi-low funktion styret med fodpedal fra 32,5-61,5 cm. 4 hjul. Til indendørs brug.

Føj til huskeliste